Netflix genomen 34

geplaatst in: verhalen | 0

Deze serie had twee seizoenen met elk tien afleveringen en toen kreeg ik de melding dat er nog een seizoen bij kwam per 3 augustus en volgens mij heb ik die ook gekeken kan het niet meer terugvinden.Maar hoe heet deze film:The Lincoln Lawyer.

Jerry Vincent heeft een groot en bekend advocatenkantoor maar door de zaak Trevor Elliott proces wordt Jerry vermoord dat denk men over het algemeen maar wat heeft Mickey Haller daar mee te maken dat hij het kantoor van Jerry Vincent krijgt met alle rechtszaken die Jerry had.Alleen Mickey moet zich bewijzen,omdat hij door een ongeluk met surfen verslaafd is geraakt aan pijnstillers.Zijn tweede Ex-vrouw Lorna ziet het wel helemaal zitten en zorgt dat Mickey er goed uit ziet als hij naar de opperrechter moet en zijn eerste ex-vrouw Maggie is meer dan bezorgd om haar ex de vader van haar dochter Halay.

De Trevor Elliott zaak brengt heel veel werk zich mee maar Mickey vecht tot het einde voor elke rechtszaak maar het is zo spannend met veel bedrog en gelieg maar ik kan er niet meer over uitweiden maar kan alleen zeggen kijk hem dan hoor ik wel wat je er van gevonden heb.Eén ding kan ik wel zeggen Mickey heeft vele auto met aparte nummerborden in Amerika kan dit. De ene auto heeft onschuldig,dan een auto we winnen ze,één met geseponeerd.

Ik wacht op seizoen 3 want ik vind het wel spannend en zoals mijn Bessie zei:”zij vind Mickey Haller op Marco lijken”,en dan is het niet qua uiterlijk maar met zijn kleding stijl want zo leerde ik Marco kennen straks in het pak en nette schoenen aan.Terwijl ik die serie voor de tweede keer kijk zie ik niet Mickey maar Marco lopen in een pak echt hij was een echte gentleman wow en zo werd ik verliefd op hem sorry ik dwaal af maar dat mag ik dan wel.

Willen jullie weten hoe het verder gaat moet je hem zeker kijken en laat mij weten wat jullie er van vonden,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *