Netflix genomen 4

geplaatst in: verhalen | 0

Ik vind steeds lekkerder film kijken wat heb de afgelopen dagen gekeken dat zal ik hier straks ik had deze in mijn speellijst gezet en dacht na een wandeling ga ik heerlijk ontspannen en even niks doen toen heb ik deze film gekeken.

Ik vond hem heel spannend en best stoer om zo’n soloreis te maken en vooral omdat zij nog best jong was de 16-Jarige Jessica Watson.

Mijn tweede film wat ik gekeken heb heet La Chica de Nieve dat gaat over een meisje van 5 jaar dat vermist wordt Amaya Martín.

Een staigere Miren zelf als tiener verkracht geweest zet haar tanden erin vast,na veel jaren later wordt Amaya gevonden door Miren het was echt een superfilm met heel veel op het puntje van de bank zitten ik heb ook beoordeeld met geweldig.

Heb steeds meer series op mijn lijst staan dank lieve volgers voor jullie suggesties,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *