Netflix genomen 42

geplaatst in: verhalen | 0

Ik was in afwachting op deel 2 van the Crown waar maar vier afleveringen van zijn heb het eerste deel gezien met vijf seizoenen en tien aflevering in elk seizoen nu kwam dit deel pas op 16 november op Netflix en dat is over de laatste jaren van Lady Di (Diana Spencer) zoals zij door iedereen over de hele wereld werd genoemd.

Ik weet nog wel mijn zoon Robby (Rudolf officieel) was twee jaar oud toen ik op het nieuws hoorde dat Lady Di een verkeersongeval had gehad in Parijs met haar vriend Dodi Fayed en zij Lady Di een paar uur later in het ziekenhuis overleed Dodi en hun chauffeur waren op slag dood. Ondanks ik haar alleen maar kende uit tijdschriften en tv was ik best verdrietig zo’n jonge vrouw en moeder van twee jonge kinderen de wereld was voor haar in rouw. Maar als ik dat laatste deel zie hoe haar leven was achtervolgt door paparazzi die haar leven tot een hel maakt en een ex-schoonmoeder die overal kritiek ophad denk ik wat heeft Lady Di een rot leven gehad in het Engels koningshuis zeg.

Maar nu nog herdenken vele haar omdat zij een heel hartverwarmende vrouw was en heel dicht bij het volk stond maar nu schijnt er in december nog een deel te komen maar dat gaat meer over Lady Di haar eerst geborene William en misschien ook een stuk over de tweede zoon Harry ik zit met smart te wachten tot dat deel uit komt.

Fijne filmavond gewenst voor mezelf,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *