Netflix genomen 44

geplaatst in: verhalen | 0

Deze serie kreeg nog een seizoen erbij en over welke serie heb ik het The Crown nadat Lady Di verongelukt was in 1996 en de Queen Elizabeth niet het volk wilde toespreken werd zij door haar zoon Prins Charles er op gewezen dat het volk wel rouwde om hun geliefde Lady Di want dat werden in elke krant vermeld hoe kill en onmenselijk het koningshuis was en toen heeft Queen Elizabeth het toch wel gedaan.

In deze seizoen komen de Prinsen William en Harry meer aanbod zo leert William zijn echtgenoot Kate kennen op de Universiteit en Harry wordt met zijn nazi uniform door het slijk gehaald.Maar beide Prinsen hebben in hun jonge leven zoveel te verduren gehad de scheiding,het overlijden van hun moeder en dan het nieuwe huwelijk van hun vader.

Ook dat komt in dit seizoen naar voren het huwelijk van Camila en Charles en waar iedereen dacht dat Queen Elizabeth in haar speech zou aankondigen dat zij zou aftreden kwam voor vele misschien als een teleurstelling over want Queen Elizabeth heeft in totaal 70 jaar en 214 dagen op de troon en na haar overlijden is Prins Charles op 6 mei 2023 gekroond dan is hij al 75 jaar.

Zijn troonopvolger is Prins William maar dat gebeurd nog lang niet.Ik vond het wel een hele mooie serie met een inkijk in het Britse Koningshuis maar om eerlijk te zijn Queen Elizabeth en Prins Philip zijn echt hele koude en kille ouders geen enkel sprankje warmte,knuffels en liefde zag ik hier in terug maar wel apart om het te zien. Op naar de volgende film/serie wil je na het lezen van mijn blog dit gaan zien dan wens ik jou heel veel kijkplezier,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *