Netflix genomen 6

geplaatst in: verhalen | 0

Heb weer een serie gekeken drie seizoenen wat een spannende serie zeg. Waar gaat het over ontvoeringen, misbruik, mishandeling en geheimen. Er is één man die alles probeert op te lossen Julien Baptiste gelukkig vind altijd iets waar de politie mee kan.The misging

Maar nu wilde ik iets luchtigs kijken en besloot een musical te doen en kwam uit dezeπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡.Mama Mia!

Wilde altijd zien maar mijn schat hield niet van musicals we zijn wel naar twee geweest en dat was Jezus Superstar en naar soldaat van oranje en de laatste vond hij echt goed gedaan vooral de decoratie.Maar ik heb er wel van genoten vooral omdat de liedjes van ABBA bekend zijn voor mij.

Dan heb ik deze gezien op aanraden van Melanie en ik moet je zeggen ik vond het een hele mooie serie ook weer 20 aflevering speelt zich af in Jeruzalem en dan breek de oorlog uit mooie liefdesmomenten zitten erin maar wijd er niet verder over uit beter zelf kijken.The beauty queen of jerusalem.

Lange series boeien mij heel erg en ik geniet er nog steeds van dat ik Netflix heb genomen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *