Netflix genomen 9

geplaatst in: verhalen | 0

Deze heb ik al eerder gezien denk op tv maar vond het toch wel weer mooi om te kijken vooral hoe Minty de slaven red om ze een vrij leven te kunnen geven het was in Amerika best erg had ooit het boek De hulp gelezen het onderscheid dus blank en zwart. Mooie film om te zien die heet:Harriet.

Deze film vond ook zo mooi een gezin dat leefde in het moeras,Vader mishandelde zijn vrouw en kinderen tot moeders vertrok en haar gezin in de steek liet vervolgens vertrokken de kinderen ook alleen de jongste dochter blijf bij vader.Op een gegeven moment vertrekt de vader als jong meisje moet ze voor haar zelf zorgen.Ze werd het moerasmeisje (Miss Clark)genoemd werd in verband gebracht met de moord van Chase. Maar één persoon gelooft haar dat is advocaat Mr.Milton en die staat haar bij met het proces.Het was een spannende film die heet:Where The crawdads sing.

Deze film vond het zo spannend vier seizoenen en weet niet hoeveel afleveringen maar het gaat over een Joodse familie die in Jeruzalem wonen en de oma die komt een verzorgingshuis maar wilt graag een tv hebben en haar oudste zoon is daar op tegen maar als oma zo ziek wordt komt de jongste zoon terug naar Jeruzalem vanuit België. Het is een man die eigenlijk teert op de erfenis en doet er alles aan om zijn oudste broer dwars te zitten. Door middel van een matchmaker worden de mensen gekoppeld en na een paar dates wordt er onderhandeld om een bruiloft te organiseren.Ik heb er zo van genoten maar wil je hem zien is nog tot 24 maart dan loopt het af deze film heet:Shtisel

Ik ben nu weer een andere serie aan het kijken maar volgende keer meer hier over,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *