Niet te geloven

geplaatst in: verhalen | 0

We hebben nog steeds problemen met onze cv-ketel dus nu komt Edwin op een hele mooie zaterdagochtend kijken of hij het echt kan verhelpen en dan gaan we wel later als hij klaar is hopelijk is het geen dag werk maar een paar uur.

Na het verbranden van mijn onderbeen ondervond ik wel tijdens het douchen dat het brand gelukkig is er niks te zien maar we merken het wel of het net als dat je verbrand bent in de zon.

Ben bijtijds opgestaan om alle spullen af te wassen zodat we het weer mee kunnen nemen naar de Vlietland en ben blij dat ik die andere handdoeken gewassen heb en de vieze van gisteren om kan ruilen wat was het een schrik toen het gebeurde.

Om half elf kan ik Edwin verwachten en Marco wek ik pas om half tien zodat hij nog kan douchen voor hij aan het werk gaat er moeten zo wie zo dingen vervangen worden de kraanknop van waar ik het water vul en de vulslang misschien vervangt hij ook gelijk het kraantje waar je de cv-ketel met vult.

En dit is ook zoiets rij naar de viskraam van Abram en wat zie tot mijn verbazing heel het plein is leeg.Waar haal ik vandaag mijn lekkerbekken heb er trek in Abram kon je ons niet appen je heb ons nummer toch. Ik heb zelf geappt heeft onverwachts vrij genomen lekker dan,ben er niet blij mee hoor Abram.

Edwin is onder de grond geweest en alles nagekeken geen lekkage met de radiator van de wc wat nu dan.

Een nieuwe kraan zit er op,nieuwe vulkraan is bijna erop en de vulslang wordt als laatste gedaan maar we zitten met een heel groot raadsel is er bij één van de radiatoren een lekkage you never no. Edwin loopt straks alles na hoop ik bij het expansie vat kijk ik zo zelf even.

Edwin heeft alle radiatoren boven ontlucht en we moeten nu kijken of hij niet te snel leeg loopt dus goed in de gaten houden en gelijk aan de bel trekken mocht het wel fout gaan. 🤞🤞🤞🤞wordt op de hoogte gehouden,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *