Niets houd ons tegen

geplaatst in: verhalen | 1

Toen we aankwamen werden we harte verwelkomd door mooie vogelgezang. Ons dekzeil voor het eerst uitproberen die ging onderop want waarschijnlijk is het veld heel erg nat na al die regen van afgelopen week.

Marco kwam met dit bosje veren die aan de waterkant lagen,wat een schat heb ik. Nadat we goed geïnstalleerd waren hebben we onze bolletjes gesmeerd met de lekkerbekken van Abram bij deze heb ik jou naam er extra bij gezet. Misschien volgende keer een mooie foto van ons samen.

O,ja dit moet ik ook nog even kwijt sta ik daar met die vroege vaste klanten Cor,Peter en volgens mij Pieter of zo. Stelt Abram ons de vraag:”wat is er vandaag anders dan normaal”. We struinen die hele kar na en noemen van alles op maar dat bleek niet zo te zijn. Hier het antwoord van Abram:”er zijn nog geen prijskaartjes bij de producten”. Dan antwoordt Peter:”dan moet je de vraag anders stellen wat mis ik vandaag aan de kraam”. Oké,zal voortaan beter opletten🤪.

De zon kwam soms achter een wolk gluren werd wel warm en dan verdween hij weer maar het was niet koud wel erg benauwd. Ben zo bezig met de vogels om mij heen zie ik een scholekster op het veld sluip wat dichterbij en zoom in en ik heb hem.

Dan valt mij oog op een boom waar wat spechten zitten zijn het twee volwassen spechten en een jong.

Het zulke mooie beestjes en ze fascineren mee ze hoppen de boom op en neer het is geweldig met mijn foto camera genomen. En dan duikt er nog een vogeltje voor mij beeld even opgezocht op het internet en thuis in mijn vogelboek en kwam uit op een witte kwikstaart.

En toen wat foto’s overzette op een foto app en zag dat ik een keer een pimpelmees had gefotografeerd en ik dacht dat het een koolmees was.

Moest het even laten zien.

Toen kregen we een kleine regenbui en snel schakelen om ons dekzeil tot tent te maken.

Was wel droog maar we moesten meer liggen dan zitten na regen komt zonneschijn dus we zijn uit gaan pluizen hoe maken we een comfortabele tent na veel discussiëren zijn we eruit. Na weer wat regendruppels besloten we naar huis te gaan.

Wilde richting Bodegraven maar daar was de afrit afgesloten toen deed ik mijn Waze navigatie aan en dan een stukje door Leiden kwamen we op N11.

We waren op tijd weg wat een regenbui kregen we af en toe zag je iedereen op zijn rem staan zicht was zo slecht ruitenwissers konden het gewoon niet aan.

Maar dichterbij huis geen spat meer gezien mijn auto op de oprit was kurkdroog we horen wel donder gerommel in de verte maar nog geen regen gezien.

Even de tweede helft Denemarken tegen Wales gezien ik meer gehoord ben bezig met mijn blog🤣🤣🤣,uitslag was 4-0 Wales mag naar huis.

Morgen onze oranje-boys mogen dan aan de slag.Wens iedereen een mooie wedstrijd.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *