Nieuwe aanwinst

geplaatst in: verhalen | 1

We hebben al best veel spullen we begonnen ooit met kar en twee koeltassen en kant en klare salades of broodjes met beleg. Nu met een kookstel warmen we eten op, maken koffie na het eten.

Lekkere tartaartjes op brood met jus erbij. Twee paraplu’s en een dekzeil om een tent te maken wat wil een mens nog meer. Sinds vandaag hebben een lage camping tafel dat hebben we afgekeken van Joost&Nienke en Til dat leek ons ook erg makkelijk kan je gewoon aan tafel eten.

Wat is mijn man al bruin geworden zeg.Hij lijkt wel een buitenlander. Waren we net klaar met eten en wilde we koffie zetten begon het te spetteren nu zijn we zo goed op elkaar in gespeeld dat we in no time die tent opgezet hebben.

Iedereen ging schuilen en wij bekijken alles vanuit ons tentje sommige waagde het om naar huis te fietsen. Het ging alleen nog harder regenen was blij dat ik eerder weg mocht zodat ik nu met Marco mee kon rijden.

De zon scheen niet maar het was wel erg benauwd dus ben er wel blij mee. Dank je wel Mustapha.

Wat kunnen ouderen ook baldadig zijn hè. Er staat al jaren een bord met Geen zwemlocatie,zwemmen op eigen risico. Zal eens opzoeken of ik het origineel bord nog ergens heb staan. Heb hem gevonden zo scheef stond al wat jaren hoor dat hebben ons hangouderen niet gedaan.

Wat hebben onze hangouderen gedaan zie nu het bord maar.

We zitten nog steeds in ons tentje en vanaf dat iedereen richting huis ging ivm die regenbui zit er een man op een bankje hopend dat hij bij ons mag schuilen. Pech mannetje we laten geen vreemde binnen 🤣🤣🤣.

We hebben zoveel profijt van het dekzeil hoeven niet heel vroeg naar huis kunnen we genieten van het gekletter op het zeil is nog een soort van rustgevend.

Maar er is ook een tijd om naar huis te gaan. Nog een laatste foto.

Wilde iemand een flessenpost sturen via de vliet.

Fijne Dinsdag

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *