Nog een adviseur 11 januari

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had eigenlijk de afspraak op 5 januari maar deze adviseur belde op het laatst moment af en nu komt hij op 11 januari om 16:00 benieuwd wat hij mij aanbied want ik heb er drie gehad maar dan ga ik een beslissing nemen weet al van twee dat ik die niet wil noem geen namen van bedrijven één heeft mijn voorkeur en met mijn drie adviseurs willen we nog op de laatste te wachten.

Jordy kwam langs en op de bevestiging werd gevraagd staat de koffie al klaar dus toen hij binnen kwam vroeg jij wil zeker wel een kop koffie en dat wou hij en dan gaat het gesprek beginnen wat wil je laten doen vloerisolatie oké dat kan.Jordy hoefde niet gelijk naar de kruipruimte te kijken en kon mij al vertellen dat mijn kruipruimte vochtig was en hoezo kon hij dat vertellen in mijn omgeving is er veel veengrond vandaar dat het heel vochtig is de grond nu heb drie foto’s gemaakt voordat men mij kan zeggen heb jou dingen laten zien wat niet gebeurd is.

Na drie kwartier had ik mij offerte die ik per mail heb ontvangen ook hier bij moet er geboord worden waar ook weer een prijskaartje aanhangt maar dat terzijde nu heb ik vier adviseurs gehad en elk heeft zijn verhaal gedaan nu met mijn adviseurs overleggen dan moet het gebeuren met droog weer en dat is waarschijnlijk maart,april,mei of juni we gaan het zien en uiteraard blog ik hier over dus het wordt vervolgd,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *