Nog een dag relaxen……..

geplaatst in: verhalen | 1

Stond ik vanmorgen om negen uur op scheen het zonnetje zal ik mijn schat wakker maken,maar eerst even alles bijvullen hebben de tas toch in de huiskamer staan.

Hebben standaard alcohol en azijn bij ons. Theezakjes bijgevuld. Nieuwe handdoeken gepakt en ons onderzeil hadden te drogen in de garage. Toen koffie gezet voor mijn schat.

Rond half elf op het strandje aangekomen Ron en Esmerelda waren denk ik iets voor ons op het veld,alles neergelegd en eerst een saucijzenbroodjes gegeten hebben we wel verdiend🤣🤣🤣.

Marco is zijn vakantievriendinnetje Astrid in aan het smeren en ik neem nog even een foto van alles wat we bij ons hebben.

Nu wachten tot de zon doorbreek we weten dat hij echt fel is.

Komt de boswachter langs in een auto over het veld zeg ik tegen Marco:”vertel hem over de wc die kapot is”. Omdat hij staande werd gehouden door Ron en Esmerelda kon Marco naar hem toe. Heb Marco er even van af geknipt hoef hem niet in zijn blootje te tonen toch.

Marjanne kwam nog even langs doet zij vaak op woensdag en zondag na haar roeitochtje dan neemt ze een duik en dan eet zij wat. Vandaag had zij een rozemarijn tak bij zich die zij op een balkonconcert uit ging delen ik mocht er ook een takje eraf halen om in het bad te doen.

Nog even wat zitten praten Marjanne kleedde zich ondertussen aan en pakte alles in haar fietstassen in en moest weer verder. Marjanne wilde mijn blog lezen dus heb haar aan gemeld op mijn Facebook pagina Motherdairy hoor de volgende keer wel wat zij van mijn schrijfwerk vind. Dorit wilde ook mijn blog lezen hopelijk vind zij hem via Motherdairy.blog. Als ik vertel dat ik blogs schrijf willen zij vaak weten waar ik over schrijf. En dan leg ik uit mijn blogs is uitlaatklep voor mij daar kan ik alles op kwijt.

Daarna nog wel drie uur kunnen zonnen toen er een bui overkwam Dorit mocht ook in ons gammele tent schuilen en denk na een half was het gestopt. Snel alles in de bolderkar gepropt en naar de auto en ja,hoor toen brak de hemel open. Beide licht geïrriteerd ik heb alles via de binnenkant naar de achterbank getrokken zodat de bolderkar erin kon.

De ramen waren beslagen en wij kapot van alles erin proppen na een kwartier zijn we gaan rijden in Bodegraven was het droog alles net in de tuin willen drogen tot het hier open trok nu staat alles in de woonkamer en de hal aan het drogen.

Maar ondank alles hebben we heerlijk nog genoten morgen weer aan de bak nu is het voorlopig voor mij over de vakantie.

Wens iedereen een fijne vakantie toe die de komende vrij zijn.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *