Nog meer gedaan…..

geplaatst in: verhalen | 0

Marco had een app gestuurd dat hij zo slecht heeft geslapen en dat hij wat wilde uitslapen dus toen bedacht ik ga mijn auto eerst op de lader zetten en daarna in de tuin verder meest in de voortuin.

Zo liep ik om half acht van de lader,had mijn laadkaart vergeten dus een en weer je moet je voorstellen was nog niet goed wakker.

Even een korte wandeling naar de rondweg wat is het toch mooi hè de zonsopgang en dan wil ik meteen foto’s ervan maken dus dat.

Maar het was best mistig en twee vliegtuigen vlogen best laag en ik dacht nog wat een lawaai hopelijk slaapt Marco erdoor heen.

Maar ik begon met de tuin maar eerst een stevig ontbijt maakte ik voor mezelf lekker L&P Campagnard sneetjes met pindakaas lekker hoor en nog best knapperig.

Mijn tuinafval laten het maar doe worden.

Nou even het resultaat showen ben best trots op mezelf in twee uur tijd eigenlijk vier uur als je pauzes erbij rekent maar het is wel weer beter dan eerst.

Spinnen zit hier heel veel in de tuin sorry heb ik je web kapot gemaakt.

Nu ooit begint aan de achtertuin maar dat vergt meer tijd en energie van mij misschien een andere keer voor nu ben ik er klaar mee en hier moeten we het er maar mee doen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *