Nog twee dagen te gaan 1289

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag is het de vraag met wie ga ik samen werken want maandag was degene waar ik mee zou staan ziek naar huis gegaan. Maar eerst mijn koffie halen hopelijk is het wat rustiger bij de automaat van de drie automaten doen er maar twee en degene waar ik mijn koffie uithaal heeft latte macchiato met een hazelnoten smaak en dat vind ik wel lekker.

Ik maak er even een foto van want heb ook nog niemand achter mij staan maar als hij bijna klaar is komt er toch wel wat volk binnen gelopen nog even een deksel erop en dan kan ik terug naar mijn autootje.

Heb geen suiker,melk of roerstaaf nodig maar neem wel mijn koffie op de foto. Zal er al mensen aanwezig zijn of moet ik wachten wat eigenlijk normaal aan het worden is.

Ik wandel een stuk en af en toe achterom kijken want ik herken niet iedere medewerker die daar werkt dus eerst naar de ene hoek waar onze concurrent zit.

En dan naar de andere hoek die ligt wat verder dan de AH en toen ik achterom keek zag ik iemand van de fiets afstappen snel terug lopen want waarschijnlijk is hij de opener.

Kom ik daar aan begroeten elkaar met goedemorgen en nee,hoor we moeten nog wachten de buurman van de notenbar komt er wel aan standaard zet hij zijn auto op de stoep om zijn spullen uit te laden. Dan zie ik nog iemand op de fiets en gelukkig hij is de opener is het toch alweer bijna kwart voor zeven. Hier baal ik wel van zeg snel ovens opwarmen alle spullen uit de vriezer en koelcel halen en dan opleggen in de karren en achter elkaar de oven in.

Alle Liefde&Passie broden zijn aanbieding per brood is het nu €1,99 en dan nog weet ik niet welke soorten ik heb want er was besloten die te beperken tot alleen Liefde&Passie spelt dus ik ben benieuwd gisteren had ik alleen die spelt,spelt-volkoren,emmer,volkoren en campagnard. Gelukkig heb deze en nog meerzaden maar het is niet veel maar van sommige maar één krat wat doe ik bak ik net als in AHXL of wordt het minder druk,heb geen bakplan want daar werken ze niet mee.

Ik besluit zes stuks te doen en de beide spelt soorten zoveel mogelijk te bakken ook daar heb ik een probleem heb van beide drie zakken en bij elkaar is dat twaalf red ik het toch de diepvries komt,we gaan het zien. Om zeven komt er één om de wand te doen en later helpt zij met snijden tot negen uur en gaat de markthallen vullen. Wow er is niet veel gesneden wat ga ik doen snijden of stoep vullen want die moet ik zelf nog pakken en ik weet niet hoeveel ik kan/mag plaatsen want ik zit niet in hun groepsapp God zij dank.

Degene die daar werkt doet het zelf ik begin met snijden en de tweede charge te bakken pas laat ik de middag komt de diepvries aan om alle Liefde &Passie toch te willen hebben heeft geen zin moet eerst ontdooien voor ik het kan bakken laat de beslissing over aan die medewerkster en om twee uur sluit ik mijn shift laat mij parkeerbon aftekenen en vertrek richting de Vlietland het is heerlijk weer alleen daar aangekomen staat er wel veel wind.

Heerlijk een tukje gedaan van een uurtje daarna samen gegeten hadden rijst met bruine bonen en spek maar het is nog een gevecht om het warm te maken om het kookstel proberen we het windstil te maken uit eindelijk is het gelukt en zitten we heerlijk te eten.

Lekker in de buitenlucht het begint wel vroeger fris te worden maar het heeft weer zo gesmaakt om na alle dagen makkelijk eten een warme hap naar binnen te krijgen.

Thuis is het erg warm maar ik slaap makkelijk in de volgende dag denk ik hierna nog een dag werken,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *