Nooit geweten

geplaatst in: verhalen | 1

Vier jaar geleden hadden we vitrine kast gekocht en weet je hoe ik het weet even opgezocht en de blog heette Ons eigen stekkie.

Zal er even een foto bij plaatsten zodat jullie kunnen zien over welke kast ik het heb. Er zitten twee kleine lades links en rechts en in het midden een grotere nou hebben daar onze medicijnen,pleisters,watten en verband in liggen laten we zeggen onze EHBO lades.

De kleine linker lade wilde niet goed gaan sluiten dus ik loer tussen een klein spleetje waar hij door geblokkeerd werd.

Ik zag er een strip met paracetamol en een wat groot voorwerp maar met mijn hand kon ik er niet bij dus ik haalde onze rugkrabber erbij. Die is echt handig hoor ooit gekocht waarbij ik weer te horen kreeg wat moeten we daar mee. Wordt toch geregeld door ons beide gebruikt.

Maar met deze lengte kom ik er niet bij gelukkig is hij uitschuifbaar en toen kon ik alles door een spleet aan de onderkant schuiven en wat was dat groot voorwerp nou.

Een portemonnee van de vorige eigenaar en nee er zat niks in behalve een bon die volgens Marco uit Griekenland komt.

Nou ben wel blij met mijn gevonden portemonnee kan hem wel goed gebruiken heb gelijk alle lades nagekeken ook van de buffetkast maar niks meer gevonden.

Ben snel tevreden een kinderhand is snel gevuld. Was best mooi weer om eigenlijk op de Vlietland door te brengen maar wie weet gaan we morgen.

Liefst EstherđŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *