Om mijn op te fleuren

geplaatst in: verhalen | 0

Van mijn Bessie Marie kreeg ik een app dat een collega mijn huisadres wilde hebben en ik dacht hoezo AH heeft mijn gegevens toch, maar deze collega wilde mij iets persoonlijk gaan sturen.

Wat om elf vrijdagochtend kwam er een man om een grote doos bezorgen dat hij van Greetz heeft gedaan ik wist niet wat er in zat maar toen ik hem opende zag ik wat het is.

Maar ik loop te snel dus ik nam de doos in ontvangst en natuurlijk even een foto gemaakt.

Door het gaatje zag ik dat er iets in zat maar natuurlijk wist ik nog niet was dus ik opende het en toen zweefde er een ballon uit wat leuk nou zou ik AH kunnen bedanken maar laat ik maar eerst de kaart lezen wat er aan de ballon vast zit.

Ik maakte de envelop open haalde de kaart eruit en zag dat hij van één collega was zal alleen haar eerste letter neerzetten.

Dank je wel lieve collega F voor deze mooie opfleuring die jij mij gestuurd heb het zal in de woonkamer blijven hangen tot ik helemaal beter ben.

Maar even terug te komen om hoe ik mij voel nog steeds K#T de pijn in mijn buik komt soms in alle hevigheid en soms in mindere maten maar het voelt nog steeds niet best en wat betreft met de misselijkheid dat is nog steeds het zelfde en mijn ontlasting(sorry voor deze smerigheid) is ook nog niet zoals het eigenlijk hoort.

Slaap wel meer dan elf uur per dag dus daar kom ik niet aan te kort maar je voelt je steeds zo slap en lamlendig geen fut en ondanks ik niks doe blijft de spierpijn wel.

Met een paracetamol helpt het wel maar niet voor lang ik moet zoals de HA zegt het goed uitzieken en dat is wat nu maar steeds in acht neem. Wens iedereen een fijne dag toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *