Onderzoek

geplaatst in: verhalen | 1

Toen ik de deur opende was die oudere dame dus binnen en er zat nog een dame van mijn leeftijd en de drie hokjes waren bezet,het was echt druk. Mochten alvast plaats nemen voor we onze uitnodiging en indentiteit moesten laten zien.

Was vergeten de achterkant in te vullen gelukkig had ik alle tijd om dat nog te doen, toen kwam er nog een andere dame binnen die eigenlijk bijna te laat want zij werd gelijk binnen geroepen.

Ineens ging het best vlot want ik zat nog met een wat oudere dame te praten tot zij werd geroepen bleek zij bijna de zelfde achternaam te hebben zij was mevr.Klerk en ik mevr.Klerks. We bekeken elkaar wat vreemd aan wel leuk als je denkt dat je aan de beurt bent en dan toch niet.

Eindelijk mocht ik het pashokje in moest mijn bovenkleding uit trekken en wachten tot ik geroepen werd. Zat wat nerveus in het hokje weet wat me te wachten staat dus toen mocht ik binnenkomen.

Foto van het internet gehaald

Toen ik voor het apparaat stond nam de vrouw mijn rechterborst in haar handen en met haar voet bediende ze het apparaat zodat het op de goede hoogte stond,daarna werd mijn borst op de plaat gelegd en de bovenplaat werd er op gedrukt en toen werd het wat aangedraaid en het was wel pijnlijk maar ik dacht laat het maar zo. Moest diep ademen en het vast houden tot zij zei:”adem maar weer uit”. Linkerborst net zo en kantelde ze het apparaat zodat de zijkant ook gedaan werd en toen werd het vetrolletje even opzij gezet.

Eindelijk mocht ik terug naar het pashok en mij aankleden dan kon ik in de wachtkamer wachten tot zij weer kwam,toen kon ik naar binnen twee weken krijg ik thuis de uitslag. Wachten op nieuws is voor mij slopend maar 🤞🤞voor goed nieuws.

Als ik meer weet laat ik het wel weten,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *