Ontspannend dagje

geplaatst in: verhalen | 0

Het regent toch buiten en onze sigaretten moeten weer even gemaakt worden,tja als je zo’n apparaat heb zoals wij dan gaat dat best snel en het is wel lekker ontspannend muziek op de achtergrond en gaan met die banaan.

Rond een uurtje of negen begon ik en een plastic bakje van de Chinees zijn daar handig voor want in de koelkast kan je ze goed bewaren en zo met een drink/eetpauze en natuurlijk een beetje tv kijken en een sigaretje roken kom ik mijn tijd wel door.

Als je het onder de knie heb dan gaat het best snel 546 sigaretten gemaakt kunnen wel weer een tijdje voort ermee. Zelf maken scheelt toch wel even in de kosten en als je beide rookt dan helemaal. Normaal doet manlief het maar ik heb nu vaker een moment voor mijzelf nodig.

En daar ben ik dan nog een kleuter in om te kijken of ik zijn record kan verbeteren dan zit ik met een stralend en glunderend gezicht te roepen heb jou ingehaald weliswaar met één meer dan hij had en dan zie manlief lachen en denk bij zich zelf wat heb ik toch voor een lieve kleuter.

En dan is die 546 net genoeg voor een paar weken want wij roken best veel samen 60 sigaretten per dag heeft manlief uitgerekend,misschien wordt ooit tijd om te stoppen maar nu genieten we er beide nog van moet er niet helemaal aan denken om te stoppen want menig om ons heen die gestopt zijn worden dan ineens van die zeikers”kan je niet wat verder van mij af roken”of “mijn kleren geen zo ruiken naar die rooklucht”.

Maar wij komen onze dagen wel door met onze sigaretten die al gedraaid zijn,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *