Ontspannend moment

geplaatst in: verhalen | 1

In Bodegraven is één keer in de twee weken plastic opgehaald,die zakken kunnen we bij de AH of Jumbo gratis afhalen en doordat ik al een gedeelte van de garage opgeruimd hadden we al twee zakken vol en dat had Marco gisteravond al aan de lantaarnpaal gehangen en één zak moest ik er aanhangen omdat we vaak nog wat plastic vinden.

We zijn bevoorrecht met twee lantaarnpalen die we vol kunnen hangen maar onze overburen willen denk ik niet te ver lopen want die paal kan geen zakken meer aan.

In het begin dat ik er woonde moesten we het bij de seniorenflat aan een bank hangen maar als het waaide dan zag je die zakken overal liggen vandaar dat ze nu hakken aan een aantal lantaarnpalen hebben geplaatst.

Dus ik dacht ik leeg ook gelijk de brievenbus ik lijk wel gek om kwart voor vijf in de morgen maar er zat weinig in alleen de weekdagblad met het regio nieuws dat komt een neer op de Westerpost uit Amsterdam.

Voor ik begon met mijn werkzaamheden kon ik nog even een bakkie drinken en mijn krantje lezen dacht zal ik het voor de gein gewoon op de tafel laten in de kantine maar tja,je weet nooit of de Amsterdammers het kunnen waarderen.

Wat een drukke dag geweest en ben blij toen de klok aangaf dat het twee uur was en ik met opluchting weer naar huis kon en dacht heerlijk nog een dagje werken dan hebben we weekend🥳🥳.

Ik merk wel dat ik steeds meer verlang naar de weekenden en als het zonnetje zo schijnt denk ik alleen maar aan ons strandje om weer iedereen te willen zien wie weet kunnen we snel weer heerlijk relaxen en bakken in het zonnetje.

Fijne Vrijdag gewenst tel mijn uurtjes af.

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *