Onverwachts visite

geplaatst in: verhalen | 0

Was even bezig om mijn keukenkast onder de wasbak schoon en leeg te maken weet onderhand niet meer wat ik in huis heb,boven in logeerkamer heb ik een kast staan waar nu al mijn voorraden liggen. Hoef voorlopig niks meer te kopen kan wel jaren ermee doen nu heb ik er tijd en het ontspant mij ook heel goed.

Toen er aan de deur werd gebeld het waren Dennis en Tineke wat leuk dat ze er zijn snel de poort open gooien en ze binnen laten is erg koud buiten het heeft vannacht gevroren.Amy holde gelijk naar de boom gelukkig kwam ze gelijk terug als je haar riep.

Tineke had allemaal lekkers bij zich gebak vergeten het op een foto te zetten maar het waren tompoucen ik heb nog een half aangegeten tompouce waar ik een foto van kan nemen.

Lekkere speculaaspop
Zelfgemaakte gevulde speculaas
Zelfgemaakte Tomatensoep

Amy zocht een lekker plekje in de zon en kijk haar nu even genieten.

Altijd gezellig als Dennis en Tineke komen en vooral als ze onverwachts voor de deur staan rond twee uur gingen ze richting huis.Over twee weken komen ze sowieso weer dan gaan we lekker gourmetten dat is over twee weken bijna.

We hebben beide lekker van de soep gesmuld het was weer heerlijk Tineke dank je wel zelfs Marco heeft twee kopjes genomen terwijl hij geen liefhebber is van tomaten.Dank jullie wel lieve vrienden hou van jullie allebeiπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *