Op de donut toer

geplaatst in: verhalen | 1

Al een tijdje staan ze bij ons in het schap maar omdat wij geen donuts fans zijn vond ik ze best prijzig maar van een collega hoorde ik welke zij lekker vond. Ik vind ze wel mooi en smakelijk eruit zien en dacht nu zijn ze voor de helft en het scheelt dat ik er ook werk dus op het laatste moment heb ik ze uit de vriezer gehaald zodat ze nog bevroren waren en daarna heb ik het een koelbox gedaan die ik standaard in mijn auto heb zitten dus toen ik thuis kwam waren nog goed koud.

Hieronder de vijf donuts per soort met mijn eigen mening beoordeeld.

We beginnen met deze donut de volledige naam waaronder ze verkocht worden heb ik hier bij vermeld. Vergat er een foto van te maken nadat ik er een hap uit gegeten heb maar als ik het niet vergeet doe ik het wel bij de andere vier.

Het oogt wel heel vrolijk zo’n smiley nou benieuwd hoe die smaakt. Het was echt heerlijk en had een verfrissende romige smaak. Ik vond hem niet heel erg zoet en hij was echt een perfecte donut.

Deze donut hebben we de volgende dag gegeten en ik vind hem er al verrukkelijk uitzien en zoals ik heb beloofd heb ik ook een foto na de eerste hap of laten we zeggen de tweede hap want ik heb een bescheidde hapje genomen🤣🤣🤣

Hier zit gesmolten chocola brownie in en het was heerlijk voor mij proefde het niet overheerst zoet. Het toefje brownie erbovenop maakt het echt af ook deze vond ik een perfecte donut.

Deze donut spreekt voor zich roze met spikkels erover maar wij vonden hem niet echt spectaculair want er zat geen vulling in en het kon bijna doorgaan voor een normale donut begrijp dat het oog ook wat wil daarom heb ik deze ook genomen hij zag er zo smakelijk uit maar als ik toch zo moeten kiezen dan neem ik één van de andere twee van hier boven.

Hierbij heb ik toch een foto geplaatst van de binnenkant,maar zoals ik al hier voor over heb geschreven er is geen vulling had verwacht wat roze room erin.

Dit is de een na laatste donut om te proeven en over te schrijven op het oog een donut voor jonge kinderen net als de smiley.

Hij is mooi versierd maar ook niet gevuld maar dat mag de pret niet drukken om hem te proeven zoals ik eerder aangaf was hij misschien wel lekkerder geweest als zij blauwe room erin gedaan hadden.

Vandaag de laatste donut na de andere vier wat zou ik hier van moeten of kunnen verwachten het is mooi afgewerkt met twee mini stroopwafels

Nadat ik de eerste twee hapjes had genomen kwam je een heerlijk karamel vulling tegen het was echt zo lekker en dat vond Marco de afwerken met de stroopwafels fantastisch. Deze zou ik echt nog een keer nemen want de kruimels erboven dat maakt deze donut echt af,hier geef ik echt een dikke tien voor.

Nou hier ook een foto van de binnenkant waar de karamel smelt op de tong.

Deze blog heb ik geschreven niet om er reclame of een review over te maken maar om mijn eigen reden om zo de klanten goed advies te kunnen geven. Zeg altijd ik persoonlijk vind de stroopwafel donut het lekkerst.

Liefst Esther😘

  1. Maand mei | Esther'sdairy

    […] Heb vijf dagen samen met Marco donuts gegeten en wil je weten wat ik voor mening of beoordeling ik heb gegeven lees dan mijn blog daar over: Op de donut toer […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *