Op =Op

geplaatst in: verhalen | 1

Ik drink veel thee thuis op mijn werk kan het nog weleens variëren van een latte macchiato, chocokoffie en chocomelk daar drink ik geen thee. Nu heb ik mijn waterkoker al een tijdje en hij begon al wat keuren te geven soms wilde de klep niet open dan moest je harder drukken en de laatste tijd drop er water uit de onderkant dus we besloten om het te vervangen.

Via een folderapp gezocht onder waterkokers en dan zie je alle bedrijven die dat verkopen,maar niets wel waren er vorige week leuke waterkokers te koop dus ik raadpleegde Bol.com en daar zagen we deze staan.

Je had keuze tussen de kleuren zwart,rood, koper,marmer en wit maar ik viel gelijk op die kopere dus die werd besteld. Vandaag besteld,morgen in huis is dat is de slogan van bol.com. Kreeg vrij snel te zien dat hij onderweg is naar het afhaalpunt wat ik heb ingevuld voor dat ik ging slapen kreeg een andere mail dat ik hem morgen rond de middag kon halen.

Nou heb je in Bodegraven een parkeerschijf nodig en Marco had een afspraak met zijn zoon en leende mijn schijf zijn schijf kon hij niet vinden, alleen als ik mijn pakket afhaal heb ik er ook één nodig, Onderweg naar huis even langs de action in Alpen aan de Rijn gegaan en dacht misschien begint Marco wel te zeggen als jij even in de tassen zoek misschien vindt jij het wel echt erg hè dat ik zoveel scenario’s voor mij zie voor alleen een parkeerschijf.

Nou ik kwam in de action en liep gelijk naar het pad van autospullen en daar lag het een parkeerschijf voor schrik niet€0.39 cent.

Dus nu doorrijden naar Primera want dat is het afhaalpunt van onder andere bol. Noemde mijn achternaam maar de medewerkster zag mijn naam nergens op staan en ik zag het ook niet en later nadat ik uitlegde dat ik een waterkoker had besteld dus het zit in een doos en het moet een middelgrote doos zijn.

Eindelijk heb ik hem in handen en thuis meteen uit de verpakking gehaald.

Oud en nieuw naast elkaar wat is hij mooi hè.

Met thermometer erop kan je zien hoe heet het water wordt.

Voorkant filtertje voor de tuit moet alleen uitvinden of het filter uit gehaald kan worden.

Achterkant er kan 1,8 liter erin en je kan duidelijk zien hoeveel water er in zit

Deksel eraf om te vullen en wat vind je van mijn nieuwe waterkoker.

Als het water gekookt is dan is het 80 Celsius en als het afslaat dan staat hij op hot nou kan ik weer heerlijk thee drinken ben er erg blij mee.

Gisteren heb ik al mijn eerste kopje thee gedronken nu alleen genieten van weer een heet kopje thee.

Het wordt weer een zonnig weekend geniet er lekker van 😘

  1. Week 37 2020 | Esther'sdairy

    […] boterham met een spiegelei en daarna driekwartier gewandeld en onder het lopen heb ik de blog Op =Op geschreven maar de tijd ging erg snel straks langs Abram van Diermen de visboer waar we altijd de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *