Op visite bij………

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen zondag hadden een datum geprikt om bij Joost en Nienke langs te gaan dan zien ook weer eens hun hond Sjors heel veel zijn naam gehoord en ooit in het verleden hem gezien op de vlietland maar kan hem niet meer herinneren hopelijk als ik het niet vergeet zal ik ook van hem een foto plaatsen op mijn blog.

Moesten even weten wat hun adres is via de app gekregen meteen in mijn navigatie gezet en ze hadden voorgesteld als het droog weer is om met de boot door leiden te varen ik heb heel benieuwd nooit gedaan en wel erover gedroomd om een boottocht te maken met wie maakte mij niet uit.

We zijn ook bij een Burcht aangemeerd zodat we over de stad Leiden konden kijken en het weer was zo heerlijk om een tocht door Leiden te maken mocht ook even sturen vond dat ook zo spannend.

En ik heb zelf gevaren dat is ook op foto’s gezet zelfs een film werd er van mij gemaakt.

Die twee laatste foto zijn toen we richting hun huis gingen en daar zat een meerkoet op een nest en daar leeft ook een paar schildpadden we zagen er een maar die was mij te vlug om er een foto van te schieten.

Onder het waren hadden ze allemaal lekkers mee een kaascrossiant,een frikandelbroodje en een chocoladebroodje had ik op wat een vreetzak ben ik hè en twee bekers cola.

Dit vind ik echt mooi net of het echt bij elkaar hoort.

Joost en Nienke heel erg bedankt voor deze mooie boottocht dat we gemaakt hebben love you both😘😘😘,

Liefst Esther en Marco(mijn lieve man)😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *