Op visite bij……

geplaatst in: verhalen | 0

Weer eens gezellig bij Suze op visite het heeft wel even geduurd maar vandaag 17 september is het dan zover om twaalf uur staat het gepland en dan kan ik tevens haar boek die ik geleend heb teruggeven.Het boek heb ik niet uitgelezen anders zou er hier een blog over geweest zijn.Waarom heb ik het niet gelezen dat komt omdat ik een andere boek had besteld met verlies,niet verloren, daar vond meer herken in tijdens mijn begin periode dat Marco net overleden was. Dat gaf mij inzicht dat ik niet moest vluchten maar mijn verdriet moest laten gaan,maar ik dwaal weer eens af ik was dus onderweg naar Suze en ik dacht is er in Zoetermeer een winkel open waar ze bloemen verkopen wil een keer niet met lege handen aankomen sorry ik moet hier nog steeds aan wennen om iets mee te nemen als ik op visite ga vind ik zelf ging eigenlijk weinig tot niet op visite met Marco wel naar een sauna eerst wat eten buiten de deur maar bij iemand thuis was er niet echt bij komt ook omdat we vaker samen onze dingen deden.

Dus ik reed naar het centrum en weet wat ik zo leuk vond deze rotonde die moest en zou ik op een foto zetten.

En als mijn foto zo eruit ziet dan weten jullie dat daar meerdere foto’s achter zitten toch of niet klik daar kan maar op dan zie je ze daar zelf achter verschijnen.Maar ik zocht dus een bos bloemen en ja,hoor heb ze gevonden en nu doorrijden naar Suze was er precies één minuut voor twaalf gezellig samen een Bossche bol gekregen en een kop thee en gekletst dat komt ervan een hele tijd niet gezien dan heb je wel veel te kletsen of eigenlijk was ik steeds aan het woord of was het mijn verbeelding who knows rond een uurtje of vier ging ik richting huis maar omdat ik zocht naar een bos bloemen zag ik wat winkelcentrum voorbij komen en dacht straks wil ik daar langs als ik tijd heb.

Ik zag de Primarkt ben er nooit binnen geweest maar gisteren wel dus en ik had gelijk even wat gescoord twee truien en drie spijkerbroeken want ik ben wat afgevallen en wat leuke schoenen gehaald met een tevreden liep ik richting de auto om het daar te laten en dacht na wat ga ik eten vandaag en daar was een Indische toko dat mis ik wel in ons dorp maar ik kan het altijd wel ergens halen en dacht als morgen mijn uitslag goed is trakteer ik mezelf op dit lekkere eten dus afwachten wat Esmaralda gaat vertellen ben jij ook benieuwd volg mijn blog zou ik zeggen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *