Op zoek gegaan

geplaatst in: verhalen | 0

Gisteren liet een mannelijke kennis een foto zien van een dode boom met paddenstoel op zijn stam het was een prachtig plaatje en zo als jullie allang van mij weten ben ik heel nieuwsgierig en wil de boom met eigen ogen bekijken.

Onderweg naar huis gisteren keek al rond zag geen boom wat op dat plaatje leek teleurgesteld stapte ik in mijn auto,thuis had Marco die kennis gebeld om te vragen waar die precies stond. Morgen ga ik hem zoeken bedacht ik stond al om negen uur naast mijn bed en wilde Marco niet zo vroeg op laten staan.

Om half elf riep ik hem,zijn koffie stond al klaar en de vaat van de Vlietland had ik al afgewassen en weer gestopt in ons servicebox. Rond half twaalf reden we langs de Aldi om die Wietse aardappelsalade te halen en gemende sla en nam gelijk aardbeien mee die waren ook in de aanbieding twee dozen voor €3,-,maar moest natuurlijk ook slagroom hebben die hebben we even bij de AH gehaald,nu snel naar de Vlietlanden.

Marco helpen alles uitstallen en toen ben ik op zoek gegaan het was volgens mij de brug over richting ons strand en dan links ik heel het bos uitgekamd niks zal hij al omgewaaid zijn of gekapt ik was even teleurgesteld maar bedacht ik ga het aan de overkant dat bos doorzoeken en ja,hoor gevonden.

Van de andere kant heb ik ook wat foto’s gemaakt.

Ik kwam tevreden terug naar ons plekje en toen meteen lunchen want onze maag knorde wat af lekker tafel gedekt🤣🤣🤣

Het was wel wat fris zouden we een windscherm maken of niet,sommige hebben een windscherm mee het zijn best verschillende de ene stel heeft een hele gesloten scherm en de andere een hoge maar dan alleen voor waar de wind vandaan komt en wij hebben besloten na veel gepraat om dat niet te doen.

Na de derde of vierde windvlaag hebben toch besloten om er een te maken.

Achter het scherm was het heerlijk vertoeven maar na een paar uur kwam de zon moeilijker door de wolken heen en dan is het tijd om naar huis te gaan. Straks lekker eten en bank hangen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *