Openluchtiftar

geplaatst in: verhalen | 0

In Amsterdam Osdorp geeft AH al voor de derde keer op rij een openluchtiftar in de parkeergarage de jaren ervoor was het op het dak dit jaar deden ze het op de een na laatste etage. De hele verdieping was versiert met zelfgemaakte hanglampen die waren er voor de sier maar hele slingers lampen hingen aan het plafond en tussen verschillende mooi opgedekte tafels had je luxe terras heater met glazen koker. Het zag er zo gezellig uit,maar voor dat je het betreden moest door middel van Qr code die op die kaart stond naar binnen.

We zouden door een medewerker naar een tafel geleid worden maar die was nergens te vinden dus zijn we zelf onze tafel maar gaan uitzoeken en voordat er andere mensen aan onze tafel aanschoven lieten we een foto maken van ons vijf.

Er waren voor mij persoonlijk zoveel bekenden oud collega’s de wammer (manager afdeling brood) en die wisten natuurlijk dat mijn liefste schat overleden was dus werd hier en daar gecondoleerd met het verlies en af en toe had ik een hele vette brok in mijn keel (wilde niet in huilen uitbarsten).Maar zoals ik al noemde de tafel was zo mooi gedekt.

Op een gegeven moment begon het orkest Andalusian te spelen en daarna kwam onze Amsterdamse burgemeester Femke Halsema ook nog aan het woord om de iftar te openen

Toen werd er een beker met linzen soep op tafel gezet en dat werd gemaakt door een Emel een collega van ons lieve Emel die linzensoep was heerlijk zo genoten.

En iedereen kreeg een eten in een afgesloten bak denk dat nog vele collega’s het eten hebben bereid en er was pastei en Baklava en brood met salade en tomaten tapenade.

Ik was vol van die bord met nasi die ik bij mij Bessie heb gegeten dus ik nam het mee naar huis althans naar Bessie’s huis en de volgende dag neem ik naar mijn huis dan kan thuis lekker smullen.

Die was van mijn Bessie haar eten

Hier zie mij mijn eten in mijn tas stoppen voor als ik in mijn eigen huis ben.

Het was wel gezellig en heel leuk om het mee te maken en wie weet kom ik volgend jaar weer naar de iftar maar dat beloof ik nu nog niet.Waren lekker bijtijds thuis en lekker nog na zitten kletsen en daarna lekker gaan slapen…..Dank jullie wel iedereen die de iftar heeft verzorgd,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *