Opticien van Damme

geplaatst in: verhalen | 0

Om kwart over vijf heb ik een afspraak bij de opticien hier in Bodegraven en omdat ik niet weet of ik gedruppeld moet worden ga ik er lopend naar toe.Ik kwam daar aan toen zat daar al een man maar die was gedruppeld kwam ik later achter.

Dit is de voorgevel van de opticien

Als je op deze bovenste foto klik dan zie de rest van de foto’s die ik met toestemming heb gemaakt.Maar ik werd binnen geroepen en mocht plaats nemen maar vroeg meteen mag ik foto’s maken van alle apparaturen en zij zei:”tuurlijk geen probleem”. Eerst moest ik op een bord zeggen welke letters ik zag en daar een foto van en toen werd er iets in mijn ogen geblazen zo voelde dat en toen moest ik met mijn hoofd in apparaat en moest ik naar haar oren kijken eerst links dan rechts en toen werden mijn ogen gedruppeld het jeukte even maar toen mocht ik plaats nemen in de winkel en werd die man binnen geroepen.

Na een controle of mijn pupillen groter geworden waren mocht ik achter een ander apparaat plaats nemen toen keek ik door een kijker en met het groene cirkel moest mee bewegen en toen was het klaar maar daarvoor had ze twee foto’s genomen met mij er achter.

Vertelde haar dat Marco overleden was omdat hij daar vaste klant was voor zijn bril en dan kon zij hem meteen uit het systeem halen en om kwart voor zes stond ik alweer buiten maar de zon was best klote voor mijn ogen dus binnendoor waar veel schaduw was liep ik naar huis toe.

Zij zei tegen mij:”de foto’s laten niks geks zien”dus dat gaf mij wel een goed gevoel nu alleen goed voor mezelf zorgen qua eten en met slapen.Heb nu wat rust gehaald in overleg met HA dus hopelijk komt het straks weer helemaal goed met kleuter,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie