Overblijvers Bakkerij

geplaatst in: verhalen | 0

AH heeft een nieuw concept bedacht om de minder bedeelden voor weinig geld tot iets lekkers te geven. Je heb drie categorieën die bestaan uit vegetarisch,bakkerij en verrassing overblijver en het zijn pakketten die normaal tussen de €15,00 en €9,00 zijn en nu te reserveren zijn voor €4,95 en €2,95 en dat kan je ophalen tussen 20:00 en 22:00 in de winkel.

Vroeg in de morgen kan je in je AH app zien hoeveel overblijvers er zijn en je moet wel vroeg gaan reserveren anders is er niks meer dan grijp je mis. Ik weet alleen niet hoeveel pakketten per huishouden je mag reserveren,maar het lijkt mij wel dat iedereen aan bod moet gaan komen.

Ik moet straks niet vergeten deze tussen acht en tien op te halen en af te rekenen en dan zal ik laten zien wat er in mijn pakket zit. Daarom heb ik mijn wekker gezet om 20:00 en ik mag mij nog bedenken en mijn reservering annuleren maar dat doe ik niet hoor wees gerust maar wel daar een screenshot van gemaakt.

Ben ook benieuwd hoe ze weten dat ik het gereserveerd heb en niet iemand anders, maar ga dat straks meemaken en zal het dan precies hier op uitleggen.

Je ziet op mijn screenshot dat de tijd afloopt dan mag je alvast er naar toe om hem op te halen en op een andere screenshot staat dat hij klaar is opgehaald te worden.

En wat zit er in voor €2,95 daar heb ik ook een foto van kijk hieronder.

Voor mensen met kinderen is het wel lekker die donuts en melkbroodjes Marco vind de appelflappen wel lekker en ik eet die L&P campagnard lekker op.

Dank je wel AH Bodegraven voor mijn overblijvers pakket,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *