PI zomerfeest

geplaatst in: verhalen | 0

Na de rondleiding liepen langs het gebouw om naar de andere parkeerplaats toe en daar moesten we ons melden bij twee dames. De dame met de achternamen die vanaf de letter A tot G kon Maja haar achternaam niet vinden dus we hielpen haar even.

Het feestterrein zag er goed uit drie á vier bars een podium waar opgetreden werd verschillende eetgelegenheden een springkussen en schminken voor de kinderen want daar was er best veel die wilde wel met papa’s en mama’s mee.

Eerst gingen we drinken halen ik drink geen alcohol dus voor mij een cola en toen zei Maja:” laten we eerst eten voor het druk gaat worden en zo kwamen we bij een tent met Thaise curry.

Alle vier namen we wat ik had Thaise curry met rundvlees het zag er goed uit en het rook heerlijk.

Maar ik persoonlijk was er niet echt kapot van dus het rundvlees met rijst had ik gegeten en de rest had ik weggegooid wel zonde maar voor moet het lekker smaken. Dan verder Turkse pizza ook daar namen we alle vier een stuk van.

Deze was gevuld met tomaat,uien en knoflook die was wel te eten alleen de korsten waren te hard en die deed ik weg maar het is natuurlijk zo ze moeten ze de hele tijd warm houden het eten dan moet je de pech hebben dat je de laatste krijgt van de stapel en die is dan wat doorgebroken.

Dan kregen we een patatje en daar ben ik echt dol op maar ik was vol na twee soorten eten en al vijf cola verder dus ik nam een pauze.Maja en haar jongste die is al zeventien hoor die namen beide een patatje dat werd op het moment gebakken en ik heb een patatje geproefd.

Toen zag die oudste van Maja saté in de tent achter ons want we gingen even rusten aan een picknick tafel en die wilde ik wel proeven,dus hij nam er twee mee één voor mij en één voor hem.

We wilde alles eten wat ze daar hadden dus we hadden ook een suikerspin Maja nam er nog popcorn erbij en weer terug aan de tafel.

Volgens Maja waren de maïskorrels nog niet goed gepoft dus zij had een heleboel korrels in haar zakje zitten.

Al het eten is door een cateringbedrijf gedaan maar de suikerspin stond een jongeman denk dat het voor het eerst deed want op ons stokje kwam bijna niks maar op zijn lichaam des te meer het was echt een grappig gezicht heb er geen foto van gemaakt anders moet ik uitleggen dat het voor mijn blog is.

Omdat het feest door corona uitgesteld was werden alle jubileums op deze dag uitgereikt door de algemeen directeur Maja wilde niet naar het podium geroepen worden maar zij was in dat jaar 12,5 jaar in dienst dus schat nog van harte gefeliciteerd met je jubileum😘

De jongens vonden het op een gegeven moment niks meer aan en vertrokken naar huis maar niet voor we een ijsje hebben gegeten dus dat namen we ook nog.

Wij bleven nog en Maja wou even rond wandelen en natuurlijk ook de toilet opzoeken na zoveel cola’s moet je het een keer eruit gooien toch. Zelfs bij de toiletten heb je een wachtrij gelukkig niet zo lang maar toch twee wachtende voor ons. Door twee dj’s werd er voor muziek gezorgd en we stonden vlakbij het podium en we hebben wat gedanst.

Later kwam er een zangeres die wat binnen en buitenlandse liedjes zong en ook daar swingde we op het was echt een drukte op de dansvloer.

Bella Perez

Dan was er een een zanger daar weet ook van hem de naam niet maar misschien kom ik via Maja er wel achter of de huisfotograaf van de PI zelf heb haar een Messenger via FB gestuurd.

Het viel mij op dat iedereen op slippers liep vooral de dames.

Dan kregen we een wel bekende zanger/dj op het podium en dat kunnen jullie wel raden misschien.

Jody Bernal

Ik vond het een geweldige dag en avond en wat kunnen de medewerkers van de PI Alpen aan de Rijn na nog een patatje genomen te hebben die we onderweg oppeuzelde en nog de laatste peuk gerookt te hebben namen we afscheid van elkaar.

Ik morgen uitslapen en Maja moet morgen weer aan de slag dank je wel nogmaals dat ik een kijkje mocht nemen op jou werkterrein,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *