Play into the game 7

geplaatst in: verhalen | 0

Weer een nieuwe aflevering code van coppens wie strijd tegen wie hier zijn de namen van de kandidaten:Amara Onwuka en Nicolien Kroon dat zijn de weervrouwen tegen de topatleten:Churandy Martine en Gregory Sedoc en wat is een thema:1001 nacht.

Ze wanen zich in duizend en één nacht en wat moeten ze precies gaan doen……ze hebben zich gekleed als ontdekkingsreiziger en een blinddoek om waar worden ze in geplaatst.

De een in een kooi en de andere zit gevangen aan een rad.Zij moeten op het rad moet met haar hoofd onder water en de ander moet het woord op het woordrad vormen dat moet zijn FARAO dan kunnen zich bevrijden met het sleuteltje bij de zwarte schorpioenen dan komen ze in een tent terecht van de nomaden.

Daar staat een rij kopjes en twee thee soorten,een schilderij met de tekst:Woestijn zonder zand,en een mand met slangenbezweerder erop. Wat wordt er verwacht:door de kopjes te vullen komt een code om de blokfluit te bespelen en met zand op het schilderij uit te smeren komt een code om de blokfluit uit de kist te halen.

Dan moet je wel weten hoe je die blokfluit moet bespelen wel gaatje wordt er bedoel en dan gaat er een mand open waar één of twee slangen in zitten daar moeten ze edelstenen uithalen om in sarcofaag te liggen maar ik verraad niks meer kijk zelf maar terug op SBS6 dan weet je hoe het afloopt.

Hier wel wie er gewonnen heeft hieronder👇👇👇

Er zijn zeven spellen geweest en die was weer de laatste van dit seizoen van Code van Coppens. Moeten weer wachten op het volgende seizoen ik kan niet wachten zo leuk vind ik het maar geduld kleuter dan gaan we weer wat anders volgen tot ziens,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *