Recept week 1

geplaatst in: verhalen | 0

Heb van de week zin om iets te gaan koken na her werk meteen boodschappen ingeslagen en wat doe je als je vlees kan scoren in de bonus en dan nog een extra korting erop met 35% dan neem je genoeg mee.

Sloeg wat gemarineerde speklapjes en nasi vlees en gekruide kippenvleugeltjes mee. Wat wil ik er voor groenten bij gesneden snijbonen,drie paprika’s,een pepertje en een bakje met zes tomaten.

Thuis aangekomen heb twee uien gesneden gebruik een gewone en een rode ui en ook knoflookteentje lekker fijn en wie kan dat heel goed mijn lieve schat Marco en ik snij het vlees lekker klein,samen werken is ons motto.

Heb een nieuw soort olie gekocht een tijd geledenDus een scheutje in een wok en mijn uien,knoflook erin lekker fruiten en dan mijn vlees erbij dan een maggieblokje erin en mijn kruiden:Laos,Kerrie,Ketoembar, Nootmuskaat en Garam Masala wat ketjap manis en dan wat laten sudderen. Het pruttelt lekker en dan gooi ik de gesneden snijbonen die ik nog extra was in de pan. Terwijl het lekker aan het pruttelen is doe ik rijst in de rijstkoker en zoals mijn moeder deed drie wassen en een kootje van je vinger water erbij en dan de koker aan en wachten tot het op keep warm springt dan kunnen we eten.

ik neem een beetje Madam Jeanet erbij en dan vind ik het ook lekker met twee augurken. We hebben heerlijk ervan gegeten

Eet smakelijkšŸ½

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *