Regelen na overlijden

geplaatst in: verhalen | 0

Toch zijn er nog wat dingen wat je zelf moet regelen dus daar nam maandag 30 januari voor eerst de Rabobank gebeld om de zakelijke rekening op te heffen en de bankpas van de particuliere rekening te blokkeren maar dat kan pas als ik langs de notaris ben geweest.

Dan nog de KPN het huisnummer en Marco zijn mobiel daar heb ik mijn printer voor nodig maar die laat mij in de steek wilt de cartkit niet installeren en doe het toch op de goede manier erin.

Dan de zorgverzekering van Univé maar die heeft het via de gemeente Bodegraven al te horen gekregen dat is gelukkig al gedaan.

Dan zijn abonnement van de staatsloterij daar krijg ik nog formulieren van binnen maar wat is dat toch moeilijk steeds het zelfde verhaal en steeds weer lopen de tranen over mijn wangen ik kan ze niet stoppen hing vanmorgen toch weer aan de lijn met de HA hoofdpijn,spieren verstijfd,koude rillingen in mijn lichaam mijn lichaam is moe.

Heb wel alle lieve kaarten die we ontvangen hebben in van die plastic mapjes in een multomap gedaan wil ze toch bewaren, misschien geeft het mij kracht dat ik op dit moment echt wel kan gebruiken.

Ga vannacht proberen op de logeerkamer te slapen misschien heb daar minder moeite ermee maar dat is dan afwachtend. Eerst een lekkere douche misschien knap ik daar ook van op en dan lekker met mijn dekbed op de bank tv kijken laters,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *