Rolluik plaatsen

geplaatst in: verhalen | 0

Om negen uur kwam de timmerman van Paul&Paul om te zien waar hij moet zagen om de rolluik te plaatsen pas om tien uur komen de monteurs met rolluik en Frans komt om half tien om te zorgen dat de elektriciteit goed geplaatst wordt zonder dat er zomaar ergens gaten in geboord wordt.

Samen zijn op de zolder gaan kijken klimmend door een luik was een grappig gezicht nooit eerder dat gezien misschien zelf ook daar kijken.

Nu op die twee andere wachten hoe laat komen zij dan wel.Rond half elf komen ze er eindelijk aan nu zijn ze aan het werk ze doen het buiten om want Marco wil straks zijn rust pakken,maar eerst sturen we Cast en Frans even naar buiten moet de zetpil erin doen want anders wordt manlief heel erg misselijk.

Met een ladder tegen de gevel brengen ze alles naar boven het plafond wordt eruit gehaald.En gelukkig is Frans er om aanwijzingen te geven hoe de elektriciteit geplaatst kan worden Frans kent ons huis door en door.

Na een uur werken was alles klaar nog even instructies hoe de afstandsbediening werkt en waar de knoppen voor dienen.

Teken 🔼helemaal openen. Teken🔽helemaal sluiten.
Teken ♍️ is stoppen en niet helemaal dicht. Dan heb een 🎚️dan gaat het slow.

Wachten op een nieuwe afspraak voor de afwerking dan is alles helemaal naar tevredenheid gedaan vanavond zullen heerlijk slapen zonder geluiden van buitenaf kunnen weer iets van onze do-list afvinken,ondanks dat andere het hebben gedaan is Marco ontzettend moe geworden en daaraan kan je al merken dat hij stap voor stap achteruit gaat we proberen nog elke minuut,elk uur,elke dag van elkaar te genieten omdat die scrubhandschoen een goede keuze is van mijn Bessie genieten we steeds weer van dat kleine beetje aanraking die we hebben.

Dank heren en vooral Frans voor het werk wat er is verricht,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *