Rouwcoach Micheal

geplaatst in: verhalen | 0

Vanaf dag één had een goede klik met mijn rouwcoach en ik voel dat ik vandaar eigenlijk lekker rustig vandaan kom de gesprekken maken best veel emoties los en dat voelt heel goed voor mij want emoties tonen durf ik niet heel goed en dat leer daar weer wel.

De gesprekken worden na mijn gevoel intenser want er komen veel dingen aanbod het nemen van eigen grenzen aangeven en hoe gaat ik om met mijn teleurstelling en dat zijn toch wel dingen waar ik niet echt rekening mee gehouden heb tijdens mijn relatie met Marco.

We zitten nu in een andere omgeving en ik heb wat foto’s gemaakt wat daar allemaal te zien is klik op onderstaande foto dan zie je ze.

Dit is dicht in de buurt en volgens mij ben ik in het verleden hier geweest met ons zaalvoetbal team of met de familie van mij.

Maar zoals ik eerder hier heb neergezet ik voel mij door Micheal heel erg gehoord en ik ben mij ook heel erg bewust van alle gesprekken die wij tot nu toe hebben gevoerd het geeft mij op dat moment rust maar tja,in de loop van de week komt die onrust in mijn lichaam en dan lijkt het net of ik aan de speed ben van alles raast er door mijn lichaam kan dan heel bot op men reageren en daar denk thuis weer over na en weet dat ik dat niet moet doen maar mijn praatmaat is er niet meer en ik kan moeilijk gesprekken tegen mezelf gaan beginnen ik kan mijn frustratie en mijn onheil niet kwijt en dat maakt mij moe en van de moeheid kan ik niet slapen.

Dwing mezelf om zeven naar boven te gaan en in bed te stappen weliswaar heb ik mijn mobiel bij om wat te Netflixen dan hoop ik dat ik zo moe raak dat ik uiteindelijk dan in slaap val.Mijn ogen worden wel moe en mijn mobiel leg ik dan opzij maar mijn hersens zijn dan niet moe en die draaien maar steeds weer overuren dat ik eindelijk in slaap val om 12 uur en als ik de volgende ochtend wakker wordt dan ben ik nog moe.

Heb maar tevens een afspraak gemaakt met de HA om mij wat te geven dat ik meer rust in mijn hoofd krijg misschien is dat voor dit moment goed ik weet het niet bloggen helpt wel zoals ik ook aan Micheal heb gezegd maar mijn hoofd raakt niet leeg.Ga nu maar kijken of het werkt op tijd naar bed en mijn ogen rust geven,Slaap lekker iedereen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *