Ruimte maken in de garage.

geplaatst in: verhalen | 4

Wat een bijzondere bezigheid heb ik weer gevonden zeg het opruimen van de garage nu ik de weg naar het afvalstation niet meer een hele drempel vind kan ik nu langzaam beginnen om spullen weg te gooien. Mijn lieve schat had soms echt een verzamelwoede van plastic zak tot aan plastic emmers maar nu mijn huishouden uit één persoon bestaat hoef ik geen extra zakken en emmers bewaren.

Weer een achterbak vol geladen maandagochtend heb ik afspraak en dan heb ik nu al meer ruimte in de garage gecreëerd waar ik straks spullen kan neerzetten zodat ik weer meer weg kan brengen hoe meer ik opruim hoe meer ik tegenkom waar ik een traantje voor wegpink mijn man die zoveel verzamelde aan troep wat allang weg kon maar ondanks ik wilde kon ik het niet over mijn hart krijgen om het daad werkelijk te doen.

Sommige dingen zet ik aan de kant weet even niet of ik dat weg ga doen want het brengt wel herinneringen met zich mee maar denk diep in mijn hart dat hij vanaf boven kijkt en denkt doe het maar schat.

Die grote dozen zijn mijn nieuwe tuinset die wij nog op het laatste hebben gekocht er komt zoveel emoties los want het was ook zijn dingen kan ik en wil ik alles tegelijk weg doen of wat ik weet het even niet meer maar ik heb met alles een dubbelgevoel dozen en plastic dat gaat mij makkelijk af.

Ik weet het moet het zelf beslissen laat ik deze ingeladen auto voor nu maar wegbrengen vaag ik dan ook de herinneringen weg help het is toch wel moeilijk zeg,

Liefst Esther 😘

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *