Saunadagje met vrienden

geplaatst in: verhalen | 2

Heb al een tijdje kaarten voor de sauna en afgelopen zondag hebben we met vrienden genoten van een dagje in de sauna Elysium.
We hadden afgesproken om elf uur daar en vanaf ons huis is het een half uurtje rijden naar Bleiswijk dus we waren ruim op tijd.
Heb mij meteen aangemeld dat we aanwezig waren en nu nog wachten tot Dennis en Tineke komen.
De rijen bij de balie waren zo druk dat we zoiets hadden wow wilde iedereen net als ons
een dagje sauna pakken.
Eindelijk kwamen Dennis en Tineke aan en toen moesten ze best lang wachten in de rij.
Toen zij zich ook hadden gemeld dat ze aanwezig waren konden we eindelijk naar ons kleedkamer,ja je kleed je niet echt om maar letterlijk uit,alleen een badjas aan en een handdoek mee.
We moesten een trap af om naar de sauna’s te gaan daar zijn we eerst lekker gaan douchen en daarna zijn we naar de eerste sauna gegaan.
Na een paar sauna even lekker ons terug trekken voor een sigaretje en daarna verder gaan,Marco en Dennis hadden samen weer eens iets bedacht en vroeg aan iedereen waar de hoge glijbaan was,sommige mensen reageerde leuk en andere verbaasd.
Na twee uur wilde we wat gaan eten en besloten een plekje te zoeken in het Restaurant Puur eindelijk hadden we plek en toen hoorde we dat er een wachttijd van een half uur was om een bestelling te plaatsen om wat te kunnen eten.
Tineke werd boos omdat zij best wel trek had maar we konden niks anders doen dan weg gaan en kijken of we iets anders konden nuttigen,we besloten om naar een andere
eetgelegenheid te gaan,maar daar was niet veel waar we trek in hadden en besloten maar om wat te drinken en een gevulde koek te nemen.
Geïrriteerd dat we waren zijn we maar verder,ze hebben bij de Elysium veel veranderd er zijn meer sauna’s bijgekomen,want je heb een heksensauna die is best klein als er 6 man in zitten dan is het vol en je moet je in het kleine hokje net Hans en Grietje voelen.
Nou je voelt wel heel erg opgesloten en het hok had twee kachels dus je heb net het gevoel of je echt in een oven zit klein en heel erg warm.
Eindelijk hadden we bij het restaurant Puur een plekje kunnen bemachtigen en konden
we nu wel eten bestellen.
Dennis en ik hadden beide twee rundvleeskroketten met patat en sla,Tineke had een uitsmijter en Marco had een broodje gebakken beenham.
We hebben lekker gesmuld en nu gaan we de calorieën die we  genuttigd hebben weer
er af verbranden.
We hebben de stoom sauna,zoute bad,bubbelbad,stoomgrot,gescrubt en ontspannings badden gehad en na een verloop van tijd merk je dat je toch wel wat rozig aan het worden ben en besloten we dat het tijd is om naar huis te gaan.
Lekker met zijn vieren afgedoucht en lekker ons aangekleed…….
Als afgerekend en toen buiten afscheid genomen van Dennis en Tineke.
We hebben weer heerlijk genoten guys tot de volgende keer💋💋💋💋

Liefst 💋💋Esther💋💋

2 reacties

  1. Mrs. Brubeck

    Wij gingen afgelopen donderdag, was lang geleden. Maar wat een schitterend complex met een heerlijk restaurant. We gaan gauw weer terug!

  2. gewoonanneke

    Ik hoor best heel veel mensen over de sauna maar ben er ooit heel lang geleden nog maar een keer geweest…. Moet wel altijd denken als ik het zo lees dat het zo druk is dat wij hier in Nederland zo vaak klagen maar als je restaurants e.d. zie of gewoon tijdens het winkelen hoe vol alles zit met mensen die wat eten (ik ook hoor) dat ik denk, we leven echt in een luxe leventje toch……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *