Schakelen

geplaatst in: verhalen | 1

Homescapes speel ik al heel lang maar als het mooi weer is dan kan ik mij beter ontspannen op de Vlietland spelend in het water.

Maar afgelopen week heb ik het weer opgepakt en ze hadden een racespel geïntroduceerd waar je kon winnen door elk afgemaakte level dan merk ik toch wel hoe lang ik moet nadenken over sommige strategieën om het winnen.

Net als een paardenrace alleen win je een jackpot bij vijf levels te winnen en het is mij wel gelukt na zoveel verliezen maar was er blij mee.

Ik won twee uur spelen zonder een leven te verliezen en twee raketten en bommen,twee kleurballen en twee vliegtuigen. En wat ik kon sparen was sterren en zoveel had ik nooit eerder gehad.

Zevenentwintig sterren en daar kon ik een heleboel levels verder komen. Ben nu aangekomen bij een nieuwe uitdaging om een laboratorium te verbouwen maar het wordt wel moeilijker dan ik dacht.

Dan hebben we een stofzuiger die een weg voor je vrij maakt dat is wel handig met objecten die bevroren zijn want hij zuigt ze gelijk weg.

Hier zie de groene kopjes die speel je weg en in de hoek staat de zuiger en heeft zes objecten nog voor hij begint dan gaat hij horizontaal,verticaal en van links naar rechts en van boven naar beneden.

Mijn team bestaat alleen uit één persoon en dat ben ik heb de naam Gambia gekozen omdat ik daar op vakantie ben geweest. Heel af en toe heb ik een teamgenoot die ik overigens niet ken maar wel grappig.

De eerste keer was het Freeman heeft denk ik een maand in mijn team gezeten tot ik hem een paar keer geholpen had om een level verder te komen daarna verdween hij weer.

Toen kregen we Jan en dat was ook alleen maar om iets te kunnen krijgen want hoe meer spelletjes ik won hij deelde ook mee met wat ik kreeg die was dan bommen en raketten daarna was Jan ook weer verdwenen.

Nu zag ik vanmorgen heb ik N in mijn team hoelang gaat deze persoon mij vergezellen alle drie zaten onder de duizend en dan krijg je straks weer dat er hulp geboden kan worden dan hopen ze dat ik ze weer help. Tuurlijk mag je mijn team vergezellen maar het is leuker om een groter team te krijgen.

Mocht er iemand homescapes spelen onder de lezers van mij hij is open voor toevoegen zou wel leuk zijn om samen verder te komen.

Nou lijkt het wel op mijn werk de ene wil wel samenwerken en de andere werk je tegen daar heb ik wel een medespelers die met mij samen deelt hoe we alles per dag aanpakken. Misschien ben ik wel een bitch waar je niet mee samen kan werken wie weet❓❓❓

Toch wens ik iedereen een fijne dag toe.

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *