Sinterklaas spel 2021

geplaatst in: verhalen | 1

Zag een blog voorbij komen rond Oktober waar aangegeven werd dat je nu in kon schrijven voor een schoentje en of je mee wil doen aan lootjes trekken. Ben niet heel goed in surprise verzinnen en in elkaar flansen en gedichten maken kan ik alleen met hulp van manlief. Daarom dacht ik doe met het Sinterklaas spel mee,daar koos ik voor schoentje 24 dat is ons geluksnummer.

Ik was vorige jaar te laat voor de inschrijving had toen een spel gedaan dus ik kreeg een poedelprijs waar ik ook ontzettend blij mee was een mooie en vrolijke kaart thuis gestuurd. Maar dit jaar was ik op tijd en het is 26 november de eerste dag dat het spel begint.

Het eerst wat we moesten oplossen was een rebus daar ben ik redelijk goed in vooral als het niet te moeilijk is vandaar dat het snel gevonden was.

Het antwoordt was Welkom Sinterklaasje.

Vannacht wilde ik de oplossing doorsturen per mail maar dan ben ik niet echt wakker geweest en wist even niet hoe ik dat kon doen dus want er ging iets mis nu dan toch als reactie gezet en later uitgevonden nog eens per mail gestuurd.

Er waren dus een rebus,zoek de verschillen, een soort memory,een kruiswoordpuzzel en welke van de vier is fout,stukje puzzel die je in het plaatje moest zetten,woordjes uit een liedje geknipt en een plaatje dat in reepjes geknipt was daar moest weer een geheel plaatje worden. Ik snap dat niemand hier iets van begrijp maar ik weet niet of de plaatjes die in het spel werd gebruikt of ik die op mijn blog mag plaatsten.

Als laatste kregen we tien vragen en de antwoorden konden we op de blog van Sinterklaas vinden.

Maar kwam wat punten te kort en daarom heb ik dit jaar ook weer de poedelprijs in de wacht gesleept en dit heb ik gekregen.

Met een mooi geschreven tekst er in,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *