Komt Sjaak weer eindelijk

geplaatst in: verhalen | 0

De laatste keer kreeg ik van Maya een zakje met gedroogde vis voor Sjaak kan ik hier bij ons thuis bewaren zodat ik hem kan belonen als we onze wandeling hebben gemaakt en laat het nou zo zijn dat ze vanavond langs komen.

Even opgezocht op het internet het zijn sprotjes en het is goed voor zijn huid,zijn vacht,voor zijn spieren en gewrichten en het bevat Omega 3. Zag ik liggen en wist het niet meer wat het was en toen ik de zak opende kwam er een vislucht uit en toen drong het bij mij door het is voor Sjaak gelijk in een afgesloten bakje gedaan en Marco heeft Sjaak zijn naam erop gezet.

Iedere dag kijken we het nieuws de oorlog tussen Rusland 🇷🇺 en Oekraïne 🇺🇦 houden de wereld wel bezig eerst was het corona met zijn vele besmettingen nu het hele gevecht dat één man veroorzaakt. Vanavond kan ik samen met Sjaak even mijn hoofd legen het is alweer een tijdje geleden dat we op pad zijn gegaan,denk dat ik wel mezelf goed inpak.

Straks nog even wat lekkers inslaan voor vanavond,wat crackers,wat beleg voor erop,gebak ondanks we niks te vieren hebben wil ik toch iets halen en wat ga ik nemen want er zijn zoveel lekkere gebak. Vaak kom ik uit bij een vlaai,nu wil ik iets heel wat anders.

Thuis aangekomen even wat opgeruimd en we zijn bezig om bruine bonensoep aan voorbereiden drie schenkels,twee mergpijpen,zes bouillonblokjes, knolselderij, prei,twee uien,drie teentjes knoflook en vier laurierbladen dat laten we eerst trekken en morgen gaan we verder om het af te maken.

Rond kwart voor acht kwam Maya en Sjaak eerst lekker een bakkie thee en gebak maar wat heb ik in geslagen het heet chocolade karamel taartje ieder een stuk en het smaakte heerlijk het is een klein taartje maar wel heel verrukkelijk.

Rond half tien ben ik gaan wandelen en je merk wel dat Sjaak gewend is in deze omgeving en hij trek mij niet meer terug naar huis en hij ging nu ook makkelijker snuffelen aan een andere hond. De pas hadden we goed erin af en toe een plasje maar we hadden best een groter rondje genomen en gelukkig is het niet heel koud buiten. Nu twee katten buiten tegengekomen maar voor Sjaak was het even kijken en door gaan maar ik wilde ze wel vast zetten.

Thuis had ik hem twee visjes gegeven en tevreden ging hij liggen op de bank en we merken dat Sjaak zich nu niet meer ontwenning vind hier hij heeft zijn plekjes waar hij voldaan gaat liggen vaak bij de achterdeur op het matje het is echt een schat zijn haren zijn nu wel lang Maya gaat eerdaags langs de trimmer dan wordt hij weer kort gewiekt benieuwd hij er dan weer uit gaat zien.

We hebben weer genoten van jullie gezelligheid Maya en Sjaak,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *