Smaakmakers festival

geplaatst in: verhalen | 0

Een lieve collega van de AH nodigde mij uit om naar Castricum te komen in het weekend daar hadden ze een smaakmakers festival waar je lekkere hapjes voor een betaalbare prijs kon proeven dus ik had haar belooft om langs te gaan en 2 &3 september was het spektakel.

Om 08:05 eerst getraind en thuis mij gedoucht en omgekleed het was heel erg mistig en was eerst van plan vroeg te gaan maar had zo iets laat ik later vertrekken met de trein gaan. Had mijn route al uitgestippeld met de trein naar Utrecht-Centraal en vandaar naar Castricum de trein die ik nam was van 11:16 en ik ben Esther niet als ik geen foto’s maak.

Station Bodegraven perron 2

We hebben maar twee perrons in Bodegraven de een naar Utrecht CS en de andere naar Leiden CS en dat duurt niet lang maar ik heb ook een NS app dan zie je daar ook op welk perron je aankomt en welk perron je moet nemen als je verder gaat van perron 21 moet naar perron 5 en als je die trein wilt nemen dan moet je echt stevig door lopen en dat wilde ik ook maar had acht minuten om daar te zijn op perron 5. Daar ook een foto gemaakt langs wel stations ik kom.

Deze reis duurde mij van station Bodegraven tot het station Castricum precies 1 uur en 18 minuten afijn ik kwam in Castricum aan dan heb iemand gevraagd naar de hoofdstraat en dat was misschien 10 minuten lopen naar het restaurant Annapurna ik zag mijn collega al staan en zij was zo verrast om mij te zien.

Werd door het restaurant geleid mocht kennismaken met de koks en haar man en dochter werd echt heel gastvrij ontvangen zo vriendelijk en ben van top tot teen verwend met lekkere hapjes en hun dochter wat een lieve meid heel sociaal maar ook super gezellig ik toon hier onder een foto waar je kan klikken dan zie je de rest.

Ik heb echt een hele leuke en gezellige dag gehad en ik had mijn collega gezegd ik kom hier nog een keer terug met nog twee collega’s om te eten en ik omhelsde haar,haar man en haar dochter en ben toen naar huis gegaan.Trots dat ik dit gedaan heb en ik trof het ook met het weer misschien tot volgend jaar Castricum.

Lekker nog even uitbuiken en dan naar mijn bed,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *