Smakkerd gemaakt

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag ochtend ik was wat geïrriteerd de voorraden klopte niet soms gebeurd het dat mijn mede-collega’s niet alles goed nakijken en het nog wel eens tussen de karren van winkeldiepvries staat.

Ik loop de koelcel na maar zie daar niks in staan daarna loop ik de andere vriezer in en ik loop de kar na die er stond alleen pizza’s en wat ijsjes en patat geen herkenbare doos van ons hoe kan dat dan ik loop eruit en in eens lig ik op mijn reet op de grond. Mijn handpalmen en mij hoofd doen pijn hoe ben ik terecht gekomen,en wat heeft mij doen uitglijden.

Ik zie een stuk plastic liggen daar is de boosdoener waardoor ik gevallen ben na een minuut sta ik op maar mijn handen doen echt pijn welke imbeciel heeft dat daar gelaten.

Ik loop terug naar de afdeling met pijn en vertel het aan mijn collega’s en besluit even in de kantine te zitten even rust en bijkomen na een half uur ga ik terug maar besluit even rustig aan te doen dus de promotie hang ik op en ik ga verder met brood snijden de collega die sneed doet voor mij de diepvries die is ook binnengekomen.

Ik bel manlief niet op maar mijn AH Bessie vind dat hij het moet weten dus zij appt hem en daarna bel ik hem gelukkig is het niet heel ernstig maar denk erover na om een hete douche of een heerlijk warm bad te nemen maar dat beslis ik later over eerst nog mijn werk afmaken.

Na mijn shift en wandel naar mijn auto hoef niks te halen dus ik doe de stoelverwarming aan en mijn ruggetje voelt heerlijk aan thuis aangekomen alles alvast in programmeren en dan lekker nog een kop bruine bonensoep gegeten tja,we hebben een grote pan gemaakt en wij beide vinden het zo lekker dus we kunnen de hele week er van smullen.

Besluit toch een hete douche te nemen ben te moe om in bad te gaan,daarna stap ik gelijk mijn bed in lekker warm voelt alles hopelijk ben ik niet stijf. Vergeet gewoon weg om een foto van die boosdoener te maken.

Schrijf nog steeds op mijn oude blog,maar wil je mij volgen op mijn nieuwe tik dan op deze link: http://motherdairy.blog,

Liefst Esther 😘

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *