Snel naar de Vlietland

geplaatst in: verhalen | 0

Marco en Maja waren al om elf uur richting de Vlietland gegaan ze zouden samen ontbijten en lekker genieten van het mooie weer,ik moest gaan werken daarom waren hun er eerder ook in verband met dat Maja examen moest gaan doen van haar werk. Ik was gelijk vertrokken zodat ik nog even tijd had met mijn maatje Sjaak.

Om tien voor half drie stond ik al op de parkeerplaats en ik had zo’n trek in een ijsje wilde hem bij de AH meenemen want er is een nieuwe van magnum een Almond remix maar dacht bij mezelf nee ik neem hem van de snackbar op de Vlietlanden mee kan ik hem lopend opeten. Is die gast niet open wat een ellende zeg.

Toch even een paar foto’s geschoten van een heel leeg textielstrand die alleen bezet is met eenden.

Moeder nijlgans met haar kroost

Op het pad is het helemaal bezaaid met witte pluisjes wat wel een mooi gezicht is.

Toen ik op het veld kwam liep Sjaak lekker los en toen ik hem riep holde hij gelijk naar mij toe ik blij om hem te zien,en hij blij mij te zien. Het was wel van korte duur rond drie uur of misschien half vier ruimde Maja haar spullen op en nam toen afscheid van ons. “Maja,heel veel sterkte met je examen vanavond”:zeiden we beiden en nogmaals twee dikke kussen op haar wangen.

Ik had wat gehaktballetjes met brood gegeten en daarna ben ik gaan slapen,Marco had gelukkig wat aanspraak van Dirk-Jan en ik hoorde niks meer denk dat ik een uurtje of anderhalf heb geslapen en even in het water gedompeld om goed wakker te worden.

Daar heb ik even een blog geschreven en nog wat gelezen tot we er achter dat we niet veel honger meer hadden en dan ga je nog alleen maar genieten van het zonnetje het was echt een fantastische dag tot acht uur gelegen toen begon het wat frisser te worden opruimen en dan naar huis.

Had wel heel slim bedacht om alles alvast in mijn auto te plaatsen en dat niet pas op de oprit te doen want met die benzineprijzen kunnen we beter mijn autootje nemen.

Deze foto is om 19:40 genomen en zo blij heb een lang weekend want maandag is het tweede pinksterdag dus ik wens jullie een fijne dag toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *