Spannende wedstrijd

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag op 9 december 2022 om 20:00 begint de WK wedstrijd Nederland-Argentinië maar eerst gaan we de wedstrijd Kroatië-Brazilië kijken benieuwd wie naar halve finale gaat.

In de 90 minuten geen goals gevallen dan kregen we twee keer een kwartier verlening daar scoort Brazilië de eerste doelpunt en in de twee helft van de verlening scoort Kroatië en nu wordt er vijf penalty’s genomen. Brazilië mist twee penalty’s en Kroatië wint de kwartfinale.

Ik had zo’n zin in witlof ham/kaas en dat heb ik gemaakt speciaal gezocht naar dunne stronken en extra geraspte kaas en twee eieren door de saus gedaan en lekker een krokante korst erop.

Wij vinden het heerlijker dat de stonken iets doorgekookt is dus ze stonden bijna 45 minuten op het vuur en dan bijna een half uurtje in de oven.

Alleen witlof gegeten ik kan wel drie stronken op en Marco vond een wel genoeg. We gaan straks relaxt voetbal kijken. Wat een wedstrijd komt het omdat Brazilië verloren heeft of omdat Messi hier in speelt. We krijgen nu een verlenging wat in de laatste minuut blessure tijd scoort Nederland nog.

Met de verlenging geen goals gescoord nu gaan we penalty’s nemen.En daar gaan we op verliezen dus we kunnen naar huis. Dat wilde ik zien nadat er twee penalty’s van Nederland gestopt werden dus Argentinië gefeliciteerd met jullie overwinning. Nu weer tot de orde van de dag🤣🤣🤣,