Specsavers

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ben een tijdje geleden het plastic van mijn gehoorapparaat kwijt geraakt is hij ergens op de grond gevallen of tussen de bank geraakt. Ikzelf dacht dat hij in oor vast zit,Marco had gekeken met een vergrootglas en een zaklamp maar hij zei:” ik zie niks,volgens mij is hij ergens gevallen. Loop er al bijna twee maanden mee,zal ik toch een afspraak maken bij de HA om te kijken of ik gelijk heb. Voel mij zo stom misschien is het niks dan ben ik er voor Jan met de korte achternaam daar naar toe. Maar voel wel een druk bij mijn oor wel of niet doen toch niet gedaan maar wel een afspraak bij Specsavers gemaakt.

Om elf uur heb ik hem staan en mijn gehoor wordt wat slechter misschien is een gehoortest ook weer even goed om te laten doen. Marco heeft dat ook gelijk aangeven zodat ze daar eerst naar kon kijken of het plastic in mijn oor zat we waren wat vroeg dus wandelde we door de winkelstraat hier en daar een foto gemaakt.

In het begin van onze relatie aten wij hier geregeld een shoarma en dan uitbuiken op de bank thuis in de zomer nog heerlijk wandelen door Woerden heen.

Tegenover de vetplanten muur mijn koolhydraat arme brood gehaald bij bakkerij van Maanen en nog hadden we tijd over dus ik het brood terug naar de auto gebracht en toen was het tien voor elf we gaan ons maar melden dan wachten we wel binnen want het druppelt een beetje. Kregen beide een cappuccino en het wachten duurt altijd te lang eindelijk mogen we naar binnen met een otoscoop keek zij in mijn oor en ja,hoor daar zit die.

Die kan ik er niet uithalen en een gehoortest moeten we uitstellen je zou echt naar de HA moeten kan dat plastic wel vervangen en als je gehoor nog zo slecht is dan kom je maar weer terug.

Buiten belde de praktijk van de HA en kan rond vier uur terecht kijken of het gaat lukken anders moet ik naar de KNO arts in het ziekenhuis. We lopen nog verder en natuurlijk nog steeds foto’s maken.

Bij een Lego winkel stond dit in de etalage dat vond ik zo mooi Woerden bestaat dit jaar ook 650 jaar daarna zijn we in outlet store geweest heb er een paar mooie schoenen gekocht en een spijkerjack Marco heeft een foto van gemaakt.

Kasteel van Woerden
Sint Bonaventura kerk in Woerden

Ik was even wat te vroeg bij de HA werd gelijk geholpen en ja hoor zij keken beide assistent en HA en wie haalt het eruit en waarmee. De HA deed het met een grote pincet en in no time had ze het op een papiertje gezet. Ik mocht het bewijs meenemen zodat ik het met zekerheid kon zeggen het zat er echt in.

Nog nakijken of ik wat schade opgelopen heb met een pak van hart kon ik tevreden naar huis toe.

Daarna moesten we gelijk door naar het schadeherstel bedrijf van Ad van Goey ook in Woerden zat,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *