Spel:Keer op keer

geplaatst in: verhalen | 0

Ik wacht op Jamie en Nienke om het spel keer op keer te doen maar ben ondertussen in slaap gevallen lekker dan hè de hele ochtend loop ik te zingen en kan ik spelen doe ik dat in dromenland 🤣🤣🤣.

Maar hoe wordt het gespeld iedere speler krijgt een velletje en stiftje om je score bij te houden.

Met de dobbelstenen bepaal je,je begin stand en dat moet bij de H zijn en mijn eerste worp is.

Ik open met GEEL en cijfer VIJF en zo tot iedereen geweest is en de volgende ronde mag degene die gegooid heeft zijn kleur en cijfer dobbelsteen pakken en de rest moet kiezen met wat er ligt. Dit keer wil ik zoveel mogelijk sterren wegwerken om zo min mogen – punten te krijgen ik gebruik wel te veel jokers. Heb wel alle vakken Geel vol en dat krijg ik vijf punten voor.

Nienke heeft twee kleuren vol dan is het spel afgelopen en dan wordt het punten optellen en dit is mijn score geworden.

Wat gaat er nu voor spel gespeeld worden daar de volgende keer over,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *