Stemmen op wie?

geplaatst in: verhalen | 0

Worden we allemaal niet gek van alle politieke partijen en wie van ze heeft het echt goed met ons mensen.Ik weet niet op wie ik moet stemmen maar wil mijn stem niet zomaar voorbij laten gaan.

Deze 15 maart stemmen voor provinciale Staten en Waterschap ik was er vroeg bij om kwart voor liep ik het gemeentehuis binnen er zaten twee mannen en één vrouw achter de tafels sowieso is er een voorzitter dan is het goed voor elkaar bij de ene geef je,je stempas af en omdat er twee kijken de twee overgebleven personen die met mijn ID na dan geeft de voorzitter of weet ik wie mij de biljetten.

Tuurlijk weet elke ingezetene in Nederland hoe het werkt toch maar ik moest beide in apart gekleurde bakken gooien.De viltstift rood was denk ik op dus ik deponeerde het in de blauwe bak nu dat is gedaan heel benieuwd wie er uit de bus komt.

En even wat boodschappen gehaald misschien straks nog een log lopen maar dan zal ik daar wel over bloggen nu eerst wat rusten ben de laatste tijd zo moe weet niet van wat??

Mijn heb ik uitgebracht en afwachten op de uitslag ……..Hebben jullie ook woensdag gestemd……succes met de keuze,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *