Stinkrat in bad

geplaatst in: verhalen | 1

Het was tijd om mijn gevonden maatje een bad te geven heb toevallig een vrije dag en ondanks dat blijven we ons beperken tot de tuin waar best nog veel gedaan moet worden.

Ik ben geen uitslaper dus was weer te vroeg al opgestaan en dan maar eerst wat tv kijken en wat kijk ik vooral nou niet bijzonders op TLC counting on dat gaat over de familie Dugger die 19 kinderen hebben en gelovig opvoeden zo daten de oudere kinderen altijd met een chaperonne bij zich. Maar ik vind het dus leuk en kijk altijd de afleveringen terug als manlief nog slaapt.

Toen ik de waterkoker aanzette zag deze wesp 🐝 van beneden naar boven begaf en dan kan ik wel uren kijken en proberen foto’s te maken dus wat een bezigheidstherapie om je tijd mee te vullen.

Maar het zonnetje schijnt nu in de tuin meteen een emmer gevuld voor mijn nieuwe maatje.

Nu ligt het te drogen in het zonnetje maar hij ruikt nu heerlijk aan de robijn heb hem zo goed als ik kon gerepareerd en kijken wat ik ermee doe,misschien wordt het ooit voor mijn kleinkinderen🤣🤣🤣.

Nog lekker nagenieten van het zonnetje en wordt het frisser dan gaan we lekker bankhangen. Wens iedereen een heel fijn weekend 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *