Stoere meid

geplaatst in: verhalen | 8

Onderhand ben ik al mijn kapsel gewend alleen het is in de ochtend wel heel erg koud denk dat het in de zomer echt heerlijk is zo’n kort kapsel.

Zat ik in de auto met Marco te bellen wat ik altijd doe als ik richting huis wil vertrekken. Kreeg het advies om mijn zonnebril op te doen in verband met het zonnetje dus ik pakt mij zonnebril uit het hoesje en dacht ik zie er wel heel stoer uit zeg. Foto via de app naar manlief gestuurd en hij vond het ook geweldig.

Maar tijdens het rijden zat ik aan mijn moeder te denken want ik was best rebels dus dan zei ik:”ik denk dat ik mijn haar eraf knip lekker kort”,dan werd zij heel boos “en dat doe je niet”:schreeuwde ze. Ik denk als mijn moeder nog zou leven dat zij mij een draai om mijn oren heeft gegeven of eigenlijk Marco.

Ik mocht alleen de dooie puntjes weg laten knippen door mijn vader,maar ben eigenlijk wel blij dat ik een meisje ben,want vroeger werden mijn broers geknipt behalve Nico want die was al kaal,maar terug komend op mijn broers die hadden een kapsel A la bloempot en alle vier hadden het zelfde kapsel.

Weet niet hoe mijn vader over dit kapsel zou denken,maar mijn moeder die zou voorlopig niet meer tegen ons gesproken,tot mijn haar weer tot mijn schouders gegroeid is. Gelukkig hoeft de lieve schat het niet mee te maken.

Toch groeit mijn haar best snel ga het bijhouden hoe snel ik weer een bos met haar heb wordt vervolgd,

Liefst Esther 😘

Share this content:

8 reacties

  1. MelodyK

    Spannend wel ook van lang naar kort haar gaan… ik denk er soms ook over na… maar die stap zetten is verhaal 2
    je maakt me wel nieuwsgierig nu hoor…. ga je nog foto’s plaatsen hier van voor en na ?

  2. MelodyK

    Geen ruimte?? Hoe kan dat dan?? Of heb je alle gratis beschikbare ruimte al verbruikt? In dat geval kan ik je misschien wel een trucje aan de hand doen… laat maar weten als je daar meer van wilt weten.

    Ik ga wel ff naar je fb-kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *