Stoomsoep

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn AH Bessie Marie had het een keer erover dat zij wel eens in haar lunchpauze een Stoomsoep at wist niet eens dat,dat bestond maar toen werd ze het mij aan en dan gaan er wat radertjes in mijn kleuterhoofd te keer.

Is het werkelijk lekker of is het niks,Marie zei:”dat zij het wel lekker vond”ook om het feit om iets warms binnen te krijgen. Ik wil iets wel uitproberen maar dan moet het in de bonus zijn want ik vind ze erg prijzig en vooral omdat het voor één persoon is.

Wat is de normale prijs van zoiets €5,49 kost het en afgelopen week waren ze met korting van €1,- er vanaf en dan ben ik echt een mierenneuker als ik het zo mag zeggen bij deze ging er nog een 35% vanaf en dan wil ik het wel proberen.

Thuis hadden we het erover dat is voor twee personen wel heel erg weinig maar om te proeven net genoeg want het is bijna weekend dus dan snoepen we vaak nog wat tijdens film kijken.

Wat is het eigenlijk:Tom Kha Kia. Wat zit er in:paprika,paksoi,rode peper, noodles en kokos +citroengras. Hoe warm je hem op: zeven minuten in de magnetron geen gaatjes prikken in het folie.

Er zit een tray tussen het bouillon en de rest die doe je bij elkaar,Marco ging alles nog klein snijden en toen proeven maar het was echt een heerlijke soep ook heel goed warm en ook heel goed gekruid niet te zout maar echt goed.

Misschien en dan zeg ik het voorzichtig mocht het voor nog een goede bonus prijs verkocht worden dan wil ik ook de andere smaken gaan proeven voor nu was deze voortreffelijk,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *