Storm Eunice

geplaatst in: verhalen | 0

Normaal heb ik vanaf donderdagmiddag al weekend maar er was een collega van ons filiaal die eigenlijk naar het Fredrickplein zo gaan,maar die had zich afgemeld toen vroeg mijn leidinggevende of ik wilde gaan dan van 7-12 uur en met overleg van manlief hebben we besloten te helpen.

Maar we krijgen bezoek van storm Eunice dus ik hoop er tussen elf en half twaalf weg te kunnen om veilig thuis aan te komen. Gelukkig heb ik al heel snel een parkeerplek kunnen bemachtigen en nu nog 16 minuten wachten tot ik aan het werk kan,zit nu in de auto aan mijn blog te werken. Nadat ik mijn parkeerkaart heb betaald en uitgeprint liep ik naar de winkel toe,de broodwagen stond er al nu wachten wie er opent,eindelijk kan ik beginnen met bakken nadat ik mijn Bessie een foto gestuurd had hoe klein hun brood afdeling is.

Ik zie mensen nat binnenkomen dus dat geeft aan dat het regent logisch eigenlijk kleuter,ze zijn niet met hun kleren onder de douche geweest dus dan regent het. Ik heb alles ronde 1 gebakken en heb ook ronde 1 gesneden nu alles in pakken dan kan ik straks aan de tweede ronde beginnen. Maar eerst tijd voor een peuk en mijn broodje dus ik sta onder een steiger lekker droog en hun leidinggevende komt er aan en bespreek met haar of ik iets eerder weg kan.

Rond de klok van elf uur bak ik nog wat broodjes die niet een beide rondes zaten en ik pak alles in wat ingepakt kan worden en maak de afdeling al schoon en wacht nog op de oven tot hij af gaat dan kan ik me afmelden. Voor ik wegga krijg ik een doosje merci en een doosje celebrations aangereikt voor het werken bij hun.

Snel ga ik naar mijn auto bel Marco op om aan te geven dat ik wegga en dan hoop ik op een behouden reis,al snel is het richting de A10 al heel erg druk en focus mij op de weg. Eindelijk bereik ik de snelweg en merk hoe druk het is,ik besluit de A4 af te rijden en over de N 11 over te gaan.

Ik merk wel wat windstoten en rij rustig aan soms bereik ik net de 80 km en soms zit ik er ver onder maar ik kijk alleen maar uit om veilig thuis te komen iedereen rijdt rustig gelukkig zijn er geen waaghalzen die zich moeten uitsloven om 1 uur ben ik thuis en ben zo blij om mijn man te zien.

We hebben alvast wat gegeten en straks wil ik de loempia’s die ik gisteren van mijn Bessie heb gekregen bakken en oppeuzelen nu hoor ik de wind hard waaien en ben zo blij dat ik thuis ben op het nieuws hoorde we dat er op de N11 een vrachtwagen is gekanteld voor dit soort dingen ben ik vreselijk bang hopelijk maakt de chauffeur het goed en dat de schade materialistisch is.

Op het nieuws vertellen ze dat soms de windstoten zijn van 141 km per uur dan ben ik echt blij dat ik gehoor heb geven aan wat mijn man had gezegd en hoor ik windstoten allen buiten,hopelijk wordt het morgen beter weer.

Wens iedereen een fijne avond,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *