Strippenkaart Specsevers

geplaatst in: verhalen | 0

Het lijkt er wel op dat ik een strippenkaart heb voor de Specsevers want van de één op andere dag deed mijn gehoorapparaat niks meer het was dood dacht dat komt door de regen de laatste keer,gelijk in een bakje met rijst gedaan om het vocht eruit te trekken. Maar voor de zekerheid toch gebeld,kon gelijk komen dus ik reed om tien voor tien uit huis.

Om kwart over tien parkeerde ik mijn auto wilde hem op een parkeerplek zetten voor elektrische auto,maar die waren allemaal bezet dus eerst een parkeerkaart halen. Stond er een iets oudere man voor mij die wist niet hoe het precies werkte hij vroeg of ik hem wilde helpen dus ik liet hem zien wat hij moest doen hartelijk bedankte hij mij ik voelt mij zo goed om hem te helpen. Toen ik betaald had was er een plek vrijgekomen dus snel mij auto daar naar verplaatst en nu naar de Specsevers toe. Ben nog steeds zo alles wat ik mooi en interessant vind leg ik vast op foto’s dus nu ook weer.

Veel oude panden in Woerden
Veel smalle stegen hebben ze in Woerden

Altijd als ik daar ben wil ik langs deze Lego zaak van Jan-Steen-Com want daar staat vaak mooie creaties die daar gebouwd zijn.

Maar ik kwam aan bij de Specsevers en had drie wachtende voor mij uiteindelijk mocht iedereen plaats nemen en werden we door een jongedame geholpen die kleine probleempjes af ging handelen.Gaf mijn gehoorapparaat aan haar en binnen no-time had ik hem weer bleek mijn filter binnen in verstopt te zitten en met wat uitleg en een pakje filters ging ik weer naar huis zo blij kon weer alles verstaan.

Dat was weer opgelost en nu kan ik weer beter horen dank jullie wel Specsevers dat ik zo snel geholpen ben wens jullie een goed en fijne jaarwisseling,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *